Da li znate značenje vašeg imena?

Nije Luxor nego Lucania - svetlonoša, il na srpskom Svetislav
Tebe sam se setio

Išao sam na besplatan trening kik boxa kad sam bio u inostranstvu ljetos

Radili smo i neku vežbu istezanja, zagrevanja

Trener uspe sa ispružene noge da se prebaci na ispruženu nogu bez da se odigne...
Pita ga jedan polaznik "how can you do that? “
Trener reče" it's because I'm a Sensei! "

Stvarno se tako zoveš? :P Baš lepo zvuči, stvarno. :)

Napisala bih "aha" al' nisam proverila ima li još neko ime slično značenje :)

Ako si pronašao pravo, meni se i dalje ič ne sviđa, al' moje je. Našla sam način da ga zavolim, elem,
ubedih sebe da zvuči autoratitevno :mrgreen:

p.s. proverih s ovim što sam napisala kao značenje, našao si :):aha:

Poslednja izmena:
Ma ne znači ništa.. osim da mi otac i majka 2% mozga nisu uključili kad ga je kuma predložila.. :mrgreen:

A i ona je slučaj.. "smislila" (wooow!) copy paste svog zastarelog komunjarskog imena za prevremeno rođenu bebanu, tj.mene. :ljutka:
Mogla se zvati Misirka, Božidarka, Stanimirka, Zlatija.. možda bi ovi moji i to aminovali.. još sam ja dobro prošla.. :zkez:

Do 18-te je to moje jezivo ime tako vrištalo koliko nije dečije a posle.. pa i posle je bilo grozno.. ali tako je kako je.
Srećom imam nadimak koji je simpa i koji nije uobičajen ovo moje seljačikus ime.
Kao klinka sam se nervirala kad god se potpisujem.. sad mi svejedno..

Ma ne znači ništa.. osim da mi otac i majka 2% mozga nisu uključili kad ga je kuma predložila.. :mrgreen:

A i ona je slučaj.. "smislila" (wooow!) copy paste svog zastarelog komunjarskog imena za prevremeno rođenu bebanu, tj.mene. :ljutka:
Mogla se zvati Misirka, Božidarka, Stanimirka, Zlatija.. možda bi ovi moji i to aminovali.. još sam ja dobro prošla.. :zkez:

Do 18-te je to moje jezivo ime tako vrištalo koliko nije dečije a posle.. pa i posle je bilo grozno.. ali tako je kako je.
Srećom imam nadimak koji je simpa i koji nije uobičajen ovo moje seljačikus ime.
Kao klinka sam se nervirala kad god se potpisujem.. sad mi svejedno..

Nije strašno ako ima opciju neke podnošljive skraćenice.
Mene svi zovu skraćenom verzijom.
Kad me neko nazove punim imenom, često i ne odreagujem :lol:

Back