Ako neznate pogledajte sledeci video i videcete ko nam vodi drzavu i shvaticete nadam se zasto propadamo, a ako ne shvatite onda nije steta ni da propadnemo nacisto:
Ako neznate pogledajte sledeci video i videcete ko nam vodi drzavu i shvaticete nadam se zasto propadamo, a ako ne shvatite onda nije steta ni da propadnemo nacisto:
Sa 18 godina sam bio lud i glup i brinuo o buducnosti nacije. Sada kada sam malo stariji ni najmanje me ne zanima zasto propadamo i iskren da budem nikada mi nije bilo bolje. Kada sam prestao da vodim racuna o politici zivot mi se prolepsao.
Nikola Tesla,nikada nije zavrsio elektrotehnicki fakultet,nije bio inzinjer.Da je ostao u Srbiji,bio bi u najbolju ruku,poslovodja neke prodavnice sa
elektrotehnickom robom...
Nikola Tesla,nikada nije zavrsio elektrotehnicki fakultet,nije bio inzinjer.Da je ostao u Srbiji,bio bi u najbolju ruku,poslovodja neke prodavnice sa
elektrotehnickom robom...
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.