Ruzica1203
Aktivan član
- Poruka
- 1.650
Prelepo....Mi imamo jezero
Odje se uči pa ko propliva, propliva
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prelepo....Mi imamo jezero
Predivno je.Mi imamo jezero
Ja proplivo kao klinac na Dunavcu ispod Karaburme i Beloj steni , kad sam upao u njega jednom prilikom na pecanju Pobro sam sve banbuse i počupao svo rastinje oko sebe U srednjoj -MŠC Beograd imali smo jednom nedelno 2predčasa plivanja na Tašu . Klinac mi imao bazen u osmogodišnjoj BL.45 redovno imali plivanje . Vreme kad se još mislilo o zdravlju i fizičkoj kondiciji deceMeni smešno jer sam naučio da plivam sa 4 god a sa 6 kraul sa 7 krenuo na tašu pa prekinuo jer smo u petom razredu, u vladislavu imali po 8 časova dnevno.
Znam da plivam, nisam odgovorila na anketu jer ne pripadam ni jednoj ponuđenoj opciji. Ne plašim se vode ni dubine, ipak ne mogu štiklirati prvu opciju ankete.
Pa ti si je izdvojila.Pa RS je u BiH
Nevažno, žalosno je što je tako, zaboga nećemo se svađati ko je lošiji u vodi
Bilećko je ko na mesecu svake godine se čudim kako je sve golo i pustoMi imamo jezero
Ko sikirčeZnam da plivam
Kakav leptir te spopao jesi ti trenirao umetničko plivanje možda?Slobodnim stilom rekord 28 sekundi 50m.
Prsno 38.
Leptir 37.
Duge staze: 22 min /km.
Hvala i dovidjenja
Ne umete ni voziti bicikl.
Bilećko je ko na mesecu svake godine se čudim kako je sve golo i pusto
Ne umete ni voziti bicikl.
Kao ni Crnogorci, ..msm da to ima neke veze sa konfiguracijom terena.
Ne izlazite iz automobila,...zato i ne znate ostalo.Mi jasemo konja ili pjeske idemo
Ajd pa tako
Ne izlazite iz automobila,...zato i ne znate ostalo.
I u mom gradu je obavezna škola plivanja u 4. razredu osnvne škole, u moje doba je bila obavezna i škola skijanja, ideš hoš-neš. (mislim da ima i sad ali nisam provjeravala) tako da ne znam baš koliko je tačno ovo 80%...Znam da plivam, nisam odgovorila na anketu jer ne pripadam ni jednoj ponuđenoj opciji. Ne plašim se vode ni dubine, ipak ne mogu štiklirati prvu opciju ankete.
Pisala sam ranije u jednoj od tema da kod nas, poslednjih 3-4 decenije, sve osnovne škole su u obavezi da učenike II razreda plivački osposobe.
Mesec dana, svaki dan, deca imaju obuku u SC. Na kraju obuke imaju polaganje i dodelu diploma, gde osim učitelja i trenera mogu prisustvovati i roditelji.
Ne znam da li postoji neko ispod 50 godina a da ne zna plivati, takođe, ne znam da li je kompletna Vojvodina obuhvaćena ovim programom i kakve su mogućnosti po gradovima.
Moja koleginica iz Bosne,...vozi motor i auto od 17-e godine.
Ma nemoj !?
Pa kako ne znaju?! Toliko je lako i zdravo. Meni se dešava da toliko plivam pa posle ne mogu da se pokrećem, ali zato je osećaj fenomenalan. Daleko od obale, celo more tvoje.
Ti si iz Nevesinja?Mi imamo jezero
Ovo je istina. Ja živim u Sarajevu i ovo je istina. Možda nekada davno prije rata većina stanovništva je išla na more. Danas je to rijetkost. Imam prijatelja skoro mu 40 godina i ne zna da pliva. Zvao sam ga na bazen prije podne kada nema gotovo kupača da ga naučim plivati on je to glatko odbio i rekao da ga to ne zanima. Prvi put je vidio more u 30-oj godini kada je radio sezonu u CG. Godišnje odmore koristi zimi uglavnom.