- Poruka
- 40.931
Ma jasta malo noge ubaciti, pokvasit i dosta od pametnihU Dunavu se pokvasim u plićaku, ni južno ni severno ne mrdam
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jasta malo noge ubaciti, pokvasit i dosta od pametnihU Dunavu se pokvasim u plićaku, ni južno ni severno ne mrdam
Takvi smo ti mi - nemamo more, a kidamo vaterpolobogami prema anketi na ovom forumu bi svi mogli preplivati la manche
u reku nikada nisam usla, nikako mutno i prljavoU Dunavu se pokvasim u plićaku, ni južno ni severno ne mrdam
čestitkeTakvi smo ti mi - nemamo more, a kidamo vaterpolo
Tačno, ali ako moram radije ću u reku nego u bazen...u reku nikada nisam usla, nikako mutno i prljavo
vala ne, ovde mi je manja tragedijaTačno, ali ako moram radije ću u reku nego u bazen...
Izbegavam i jedno i drugo, samo kažem svoj izbor, kao što su tuđi izbori sasvim ok.vala ne, ovde mi je manja tragedija
Pa eto, logičnim razmišljanjem. U Sarajevu gdje ja živim se nema gdje utopiti niko, Miljacka nije za kupanje. Bazeni imaju spasioce, ne davi se niko, bar nema često tih slučajeva. RS je bogatija vodama, jezerima itd.Na osnovu čega pretpostavljaš?
Сними се кад скочиш у воду па нам окачи да чујемо.Znaš šta se čuje kada balkanac skoči u vodu? Čuje se GLUP!
А зими кроз лед?Ko nauči na reci da pliva taj leti kroz more!
Ja sam radio sa klincima u Pionirskom gradu krajem 70. godina i vodio preko 100 klinaca na bazene u KošutnjakuBili smo prvi razred i na bazenu sc vračar trener pita ko ne zna da pliva neka digne ruku. Svi ćute. Kaže ajde u bazen (onaj dečiji plitki) kaaaad su počeli da se dave a ovaj trener skočio obučen da ih vadi i viče jesam pitao, jesam pitao
Sve u svemu u anketi će svi da te lažu
Јбг, кад је шупља глава тешко се тоне, ћиста физ’ка.Pa eto, logičnim razmišljanjem. U Sarajevu gdje ja živim se nema gdje utopiti niko, Miljacka nije za kupanje. Bazeni imaju spasioce, ne davi se niko, bar nema često tih slučajeva. RS je bogatija vodama, jezerima itd.
I da, čitam, nažalost čitam i često pročitam i više je utopljenika u RS-u.
Pa to je kao prvi odlazak na more sa drugarima u osnovnoj školi. Mjesec prije polaska se dogovori raspored u sobama, ko će s kim u autobusu sjediti, javlja se svako ko zna plivati-od 25 učenika zna ih 25 plivati. Pet dana pred polazak ih ipak samo 14 zna plivati. U autobusu do mora ih zna ipak samo 6 plivati, ostali zaboravili tamo kad se dođe-zna 2-3, pomaloJa sam radio sa klincim u Pionirskom gradu krajem 70. godina i vodio preko 100 klinaca na bazene u Košutnjaku
Razvrstam ih po sistemu plivači , polu-plivači i neplivači
Nijednog neplivača računam gradska deca tad su bazeni bili hit
Sumnjivo mi odma i pozovem sve spasioce da budu za početak tu .
Prvo svi u dečiji bazen od 1 metra na proveru pa posle po sposobnostima u dublje
Klinci ludi Skaču i davi se svaki 2 Izbacivali smo ih na suvo kao pačiće
Pridjem jednom i pitam ga zašto se prijavio u plivače kad ne ume da pliva Kaže bilo ga blam od devojčica da se prijavi u neplivaće
Posle kad sam ih razdvojio posebno dečake posebno devojčice počeli dečkići da se prisećaju da su zaboravili , inače su znali
Mali genijalci !
Ti zaboravio kakva je Minka kad se naljutiЈбг, кад је шупља глава тешко се тоне, ћиста физ’ка.
Pa logično, neće gOnjat ljude po npr. hercegovačkom kamenjaru d aih pitaju znaju li plivati ili po drugim vukohebinama? Ankete se provode u gradovima
Неодољива!Ti zaboravio kakva je Minka kad se naljuti
Pa logično, neće gOnjat ljude po npr. hercegovačkom kamenjaru d aih pitaju znaju li plivati ili po drugim vukohebinama? Ankete se provode u gradovima
U naslovu koji je postavljen piše: "Više od 80 posto stanovnika Bosne i Hercegovine ne zna plivati", a ne Republike Srpske.Pa eto, logičnim razmišljanjem. U Sarajevu gdje ja živim se nema gdje utopiti niko, Miljacka nije za kupanje. Bazeni imaju spasioce, ne davi se niko, bar nema često tih slučajeva. RS je bogatija vodama, jezerima itd.
I da, čitam, nažalost čitam i često pročitam i više je utopljenika u RS-u.
Pa RS je u BiHU naslovu koji je postavljen piše: "Više od 80 posto stanovnika Bosne i Hercegovine ne zna plivati", a ne Republike Srpske.
Ne znam da li postoji posebna statistika, ali nažalost često se utope ljudi koji su plivači. Reke naročito umeju biti opasne, varljive, iznenade i iskusnije plivače.