Da li znate plivati?

Da li znate plivati ?

• Da super sam plivac

glasova: 29 80,6%
  • Znam plivati ali nisam siguran/na u dubokoj

glasova: 7 19,4%
  • Ne znam plivati ali ipak ulazim u vodu (more, reka,jezero)

glasova: 2 5,6%
  • Ne znam plivati i sjedim na plaži posmatram plivace

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    36
Bili smo prvi razred i na bazenu sc vračar trener pita ko ne zna da pliva neka digne ruku. Svi ćute. Kaže ajde u bazen (onaj dečiji plitki) kaaaad su počeli da se dave a ovaj trener skočio obučen da ih vadi i viče jesam pitao, jesam pitao :lol:

Sve u svemu u anketi će svi da te lažu :)
:D Ja sam radio sa klincima u Pionirskom gradu krajem 70. godina i vodio preko 100 klinaca na bazene u Košutnjaku
Razvrstam ih po sistemu plivači , polu-plivači i neplivači
Nijednog neplivača :eek: računam gradska deca tad su bazeni bili hit
Sumnjivo mi odma i pozovem sve spasioce da budu za početak tu .
Prvo svi u dečiji bazen od 1 metra na proveru pa posle po sposobnostima u dublje
Klinci ludi :navodnik: Skaču i davi se svaki 2 :trlja:Izbacivali smo ih na suvo kao pačiće
Pridjem jednom i pitam ga zašto se prijavio u plivače kad ne ume da pliva Kaže bilo ga blam od devojčica da se prijavi u neplivače :heart:
Posle kad sam ih razdvojio posebno dečake posebno devojčice počeli dečkići da se prisećaju da su zaboravili da plivaju , inače su znali :rotf::heart:
Mali genijalci !

Poslednja izmena:
Pa eto, logičnim razmišljanjem. U Sarajevu gdje ja živim se nema gdje utopiti niko, Miljacka nije za kupanje. Bazeni imaju spasioce, ne davi se niko, bar nema često tih slučajeva. RS je bogatija vodama, jezerima itd.
I da, čitam, nažalost čitam i često pročitam i više je utopljenika u RS-u.
Јбг, кад је шупља глава тешко се тоне, ћиста физ’ка. :rotf:

:D Ja sam radio sa klincim u Pionirskom gradu krajem 70. godina i vodio preko 100 klinaca na bazene u Košutnjaku
Razvrstam ih po sistemu plivači , polu-plivači i neplivači
Nijednog neplivača :eek: računam gradska deca tad su bazeni bili hit
Sumnjivo mi odma i pozovem sve spasioce da budu za početak tu .
Prvo svi u dečiji bazen od 1 metra na proveru pa posle po sposobnostima u dublje
Klinci ludi :navodnik: Skaču i davi se svaki 2 :trlja:Izbacivali smo ih na suvo kao pačiće
Pridjem jednom i pitam ga zašto se prijavio u plivače kad ne ume da pliva Kaže bilo ga blam od devojčica da se prijavi u neplivaće :heart:
Posle kad sam ih razdvojio posebno dečake posebno devojčice počeli dečkići da se prisećaju da su zaboravili , inače su znali :rotf::heart:
Mali genijalci !
Pa to je kao prvi odlazak na more sa drugarima u osnovnoj školi. Mjesec prije polaska se dogovori raspored u sobama, ko će s kim u autobusu sjediti, javlja se svako ko zna plivati-od 25 učenika zna ih 25 plivati. Pet dana pred polazak ih ipak samo 14 zna plivati. U autobusu do mora ih zna ipak samo 6 plivati, ostali zaboravili :D tamo kad se dođe-zna 2-3, pomalo :D

Не сјећам се да ли сам прво проходао или пропливао, пливам откако памтим, али кад сам се први пут нашао на петроварадинском мосту, негдје на средини, загледам се доље у Дунав... Јбт... Широко, мутно, масивно, тромо, нема валова, али видиш огромну масу воде која просто носи све са собом, полако али СНАЖНО. Не бих ту скочио ни за брдо карамела.

Pa eto, logičnim razmišljanjem. U Sarajevu gdje ja živim se nema gdje utopiti niko, Miljacka nije za kupanje. Bazeni imaju spasioce, ne davi se niko, bar nema često tih slučajeva. RS je bogatija vodama, jezerima itd.
I da, čitam, nažalost čitam i često pročitam i više je utopljenika u RS-u.
U naslovu koji je postavljen piše: "Više od 80 posto stanovnika Bosne i Hercegovine ne zna plivati", a ne Republike Srpske.
Ne znam da li postoji posebna statistika, ali nažalost često se utope ljudi koji su plivači. Reke naročito umeju biti opasne, varljive, iznenade i iskusnije plivače.

U naslovu koji je postavljen piše: "Više od 80 posto stanovnika Bosne i Hercegovine ne zna plivati", a ne Republike Srpske.
Ne znam da li postoji posebna statistika, ali nažalost često se utope ljudi koji su plivači. Reke naročito umeju biti opasne, varljive, iznenade i iskusnije plivače.
Pa RS je u BiH :)
Nevažno, žalosno je što je tako, zaboga nećemo se svađati ko je lošiji u vodi :)

Back