Da li znate kog dana u nedelji su ljudi najsrećniji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Istina.
Recimo, ja igram Eutojackpot čije je izvlačenje utorkom i petkom, tako bi mi i utorak mogao biti najsretniji dan, ukoliko bi izvukli moje brojeve.
Ne bi u srijedu ni otišao dati otkaz, jednostavno se nikada više ne bih pojavio.
Gde bi otišao ?
Beše Oklahoma ili se promenilo nešto. :D

Poslednja izmena:
Gde bi otišao ?
Beše Oklahoma ili se promenilo nešto. :D
Zapadna Montana (npr. Kalispell), zapadni Wyoming, zapadna Nevada (Incline Village), od juga eventualno Texas ili na sjeveru Aljaska, ali najprije Montana ili Wyoming.

Znaš li da se turisti iz Kalafonjrije žale da im domicilni stanovnici Montane često pokažu srednji prst kada im vide tablice?

🥰

Zapadna Montana (npr. Kalispell), zapadni Wyoming, zapadna Nevada (Incline Village), od juga eventualno Texas ili na sjeveru Aljaska, ali najprije Montana ili Wyoming.

Znaš li da se turisti iz Kalafonjrije žale da im domicilni stanovnici Montane često pokažu srednji prst kada im vide tablice?

🥰
Hehehe , ko još iz Kalifornije ide u Montanu sem po neko nasledstvo. :)

Nikako mi nije jasno šta ljudi vide i osećaju lepo u tom nezdravom napitku poput kafe, ili cigara recimo, u jutarnjim časovima.
Koji je to stres za stomak, probavni trakt, piti to svaki dan ili šnjuriti smrdljive cigarčine.
To ne mogu da shvatim.
Kafa i cigarete baš i nisu za poređenje!

Kafa je zakon, cigarete ne baš.

kolo.gif

Па добро. И шта ти радиш по том питању?

Dobro pitanje,sjecam se asocijacija koje sam imao kao dijete o tom danu i kisi prije nego sto su mi roditelji poceli i drustvo da usadjuju ta pogresna predubjedjenja petak je super to njima ne meni ili ponedeljak je uzasan,ti ako slomis nogu u petak bice ti vece sranje nego bilo koji ponedeljak a ja imam razne asosijacije i slike vezane za svaki dan u nedelji i mogu ti reci da su prelijepe.Po cemu je to petak ljepsi od ponedeljka

Prvo da te pitam sta je Ponedeljak?

Poslednja izmena:
Dobro pitanje,sjecam se asocijacija koje sam imao kao dijete o tom danu i kisi prije nego sto su mi roditelji poceli i drustvo da usadjuju ta pogresna predubjedjenja petak je super to njima ne meni ili ponedeljak je uzasan,ti ako slomis nogu u petak bice ti vece sranje nego bilo koji ponedeljak a ja imam razne asosijacije i slike vezane za svaki dan u nedelji i mogu ti reci da su prelijepe.Po cemu je to petak ljepsi od ponedeljka

Prvo da te pitam sta je Ponedeljak?
Prvi radni dan u nedelji. Za tebe?

Prvi radni dan u nedelji. Za tebe?

Dan prelijepih germanskih dolina,belke,mirisa cokolade germanske koja izvire iz magicno lijepe drvene kante odakle se sipa i alpsko mlijeko,cak iako je kisni ponedeljak to nije razlog da se ne meditira na dolini germaskoj dok istovremeno jedem te cokolade i osjecam taj jaku ukus njihovih cokolada dok mi kroz glavu prolaze germanski mitovi ili crtani o belki

To je i dan Mjeseca

Back