Da li znate kog dana u nedelji su ljudi najsrećniji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
373.410
Nedavna opsežna studija pokazala da je jutro najsrećniji deo dana za ljude.
Ljudi se uglavnom bude „osećajući se izuzetno dobro, najbolje“, ali su se do ponoći postepeno osećali sve gore, da bi se tada „osećali najgore“.
Takodje,tokom letnjih meseci ljudi se osećaju srećnije i bolje nego tokom zimskog perioda
Rezultati su pokazali da su ocene sreće, zadovoljstva životom i smislenosti života bile veće ponedeljkom i petkom nego nedeljom.
Istovremeno, pokazalo se da su ispitanici odgovorili da su najsrećniji utorkom.

A najsrecniji dan u nedelji..pa ne znam..onaj koji mi bude uspešan a ja se u tom danu osecam srecno i zadovoljno.
Možda to bude Ponedeljak kao početak još jedne nedelje ili sama Nedelja koju vecinom posvetim samoj sebi
Dok sam bila zaposlena moj nekako najsrecniji dan bio je utorak.
Zbog toga sto je famozni ponedeljak prosao, svi su malo spustili loptu, jer se “u ponedeljak sve resava”.

Sada mi stvarno nije bitno kako se koji dan zove.
A omiljeno doba dana mi jeste jutro, jer jutro je doba dana kad “iscekujes” sta ce se lepo desiti danas...

Ja sam ujutro najsrecnija jer sam se probudila u još jednom novom danu
Još kada popijem jutarnju kafu u miru i tišini uz daleke zvukove grada koji se probudio ..srećna sam :)
Nikako mi nije jasno šta ljudi vide i osećaju lepo u tom nezdravom napitku poput kafe, ili cigara recimo, u jutarnjim časovima.
Koji je to stres za stomak, probavni trakt, piti to svaki dan ili šnjuriti smrdljive cigarčine.
To ne mogu da shvatim.

Nikako mi nije jasno šta ljudi vide i osećaju lepo u tom nezdravom napitku poput kafe, ili cigara recimo, u jutarnjim časovima.
Koji je to stres za stomak, probavni trakt, piti to svaki dan ili šnjuriti smrdljive cigarčine.
To ne mogu da shvatim.
Sex, alkohol, kafa, cigarete, pare...sve te proklete stvari koje te čine sretnim.:p

Svaki dan zna biti dobar po neki put :whistling:

it's not about the destination it's about journey
Istina.
Recimo, ja igram Eutojackpot čije je izvlačenje utorkom i petkom, tako bi mi i utorak mogao biti najsretniji dan, ukoliko bi izvukli moje brojeve.
Ne bi u srijedu ni otišao dati otkaz, jednostavno se nikada više ne bih pojavio.

Back