- Poruka
- 5.806
Ti trzaš na Presretača??
Volim ga gledati kako se nemoćno koprca!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti trzaš na Presretača??

Opipljivih dokaza koliko hoćeš!
Od kamenih krstionica hrvatskih kraljeva, do crkava, pletera, svega. Jedino čega nema su srpski materijalni podaci.
Да, али не оних на које ти мислиш.Nekoliko timova..

Ма опште је познато да су на овој планети, одмах после диносауруса, настали 'рвати![]()

Да, али не оних на које ти мислиш.![]()
To ti se samo čini zato jer su Srbi prvo krivotvorili povijest na štetu Hrvata.
Sad kad se vraćaju stvari na mjesto i kad srpska varijanta neminovno uzmiče pred istinom, naravno da vam je to teško prihvatiti.
А ти, наклоњени разним теоријама завере, да ли доиста верујеш да је Шешељуга све ово сам написао, или је то, заправо, неки тим који ради у сенци?![]()

MANASTIR KRUPA
Manastir Krupa nalazi se podno Velebita, blizu izvora istoimene rijeke. Sagrađen je u vreme kralja Milutina, 1317.
![]()
MANASTIR KRUPA
Manastir Krupa nalazi se podno Velebita, blizu izvora istoimene rijeke. Sagrađen je u vreme kralja Milutina, 1317.
![]()
A Hilandar je u Grčkoj, pa to ne znači da je to srpski teritorij.![]()
Pa dobro je da si priznao da su Srbi ziveli na tim prostorima jos pre 700 i vise godina.
Stvarno pričaš koještarije. Neću da se nastavljam.

Е, сад га претера ... да не кажем да лажеш.Hrvati su nastali prirodnim tijekom, kako im je već bio red.
Jedino su Srbi taj red preskočili, pa nastali malo prije ameba!![]()

Немој да си толико скроман ... признај 
Živjeli su kao etničke enklave među Hrvatima.
To nije nikakav dokaz da taj teritorij pripada Srbiji, kako pojedinci pokušavate proturiti.
Ne razumijem zašto si tako uvjerena da je srpska povjesnica istinitija od hrvatske povjesnice?
I nemoj da se ljutiš. Vodimo civiliziranu diskusiju.![]()

Možda imam i malo zdravog razuma. Malo...? Možda se nisam rodila kad i vaša neovisna Croacija? Možda sam nešto čitala, a da to nisu bilie Šekijeve knjige?
Ono, stvarno se jesam malo ljutnula, verovatno zato što mi se spava. Sutra je novi dan.![]()

Е, сад га претера ... да не кажем да лажеш.
Како бре Срби пре амеба, кад сте ви 'рвати најстарији народ у галаксији, ма у читавом космосу ... 100 милиЈуна (светлосних година) цивилизација, култура
Прво сте ви настали па тек онда СунцеНемој да си толико скроман ... признај
![]()
Ma ko to pokusava prikazati i daj taj primitivan izraz enklava da izbegavamo XXI vek je ljudi se spremaju da idu na Mars, a u juznoj srpskoj pokrajini ljudi zive u enklavama.
Peljesac jeste bio deo Kraljevine Srbije misli da ga je prodao Milutin Dubrovcanima i da postoji povelja povodom tog dogadjaja.
Ovaj ostali deo nije pripadao Srbiji ali ni Hrvatskoj jer se Hrvatska javlja kao samostalna zemlja tek krajem XX veka.

А, , сад кажеш интереси и ти.Zavere ne postoje postoje interesi, kao sto je Vuk Karadzic bio spijun za novac ( iz interesa ). U zavere niko ne veruje ali u interese svi.
A ko je napisao pojma nemam niti me zanima, nego sam hteo Piksiju da pomognem oko kupovine regala da bi smestio sve ove knjige.

To za amebe nisam ja izmislio.
To je jedan od vaših bisera!![]()
А, , сад кажеш интереси и ти.Лепо. Напредак.
Али, и даље пишеш неистине у вези с Вуком.
А требало би да те занима, јер се, звао то интересом или завером, ради о -антисрпском човеку. (Шешељуги)
А, и да треба ови усташоиди да га читају, треба, њихов је много више него наш.![]()
Onda mora da je bio negdje u međuprostoru uskladišten!
Koji si ti patnik!
Ne posustaješ ni kad sasvim ostaneš bez argumenata!![]()
А, , сад кажеш интереси и ти.Лепо. Напредак.
Али, и даље пишеш неистине у вези с Вуком.
А требало би да те занима, јер се, звао то интересом или завером, ради о -антисрпском човеку. (Шешељуги)
А, и да треба ови усташоиди да га читају, треба, њихов је много више него наш.![]()