Otkad su ukinuli berzu kod SKC-a izbor diskova se uzasno smanjio ,na berzi je bio najveci izbor klasicne muzike a sad ne znas gde da trazis.Ako neko zna gde mogu da kupim dobra izvodjenja neka javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hvala ti ali ja trazim nesto ozbiljnije ,hvala u svakom slucaju.auditek:Ima kod mene,"Klasici za sva vremena" ,u mp3 formatu,na 2 cd-a,600 din.
auditek12@yahoo.com
Moze i Audio cd-ovi,21 kom,1500 din,duplo jeftinije nego na tv-u.
sofffy:u cd shopu!:wink:
azazel voland:Ima na Krstarici (pod mali oglasi Audio...) neko ko prodaje klasiku. Ima i web site. Nije los izbor, barem sto se mene tice, a za tebe ne znam... Probaj da nadjes taj oglas. User name je prestissimo. Cao![/
quote]
e hvala,imaju velik izbor samo ne znam da li se moze naruciti jer je sajt jos u izgradnji ,ipak eto neke nade posto je izbor stvarno odlican
![]()
jagodica:pa imash u cd radnjama ? ima u mamutu i u onim hi fi centrima..evo mogu i ja da ti rezem nesto ali mi daj diskimam bash nekog baha u kompu pa ako ti treba kompilacija..
e u stvari ne mogu da ti rezem mrzi me
Loengrin:Fausta,budući da si iz Beograda i da sigurno živiš tamo,nije neka teškoća doći do kompakt-diskova klasične muzike.Broj prodavnica zasigurno je najveći u zemlji,a kao svoju preporuku,dajem ti muzičku kuću RTS u Makedonskoj ulici.I ja sam je ranijih godina dosta posećivao i nabavljao za svoju veliku kolekciju najbolja domaća i svetska izdanja.![]()
P.S. A ideš li na koncerte klasične muzike? :?
Fausta:u cd radnjama imaju uvek iste diskove ,komercijalnu klasiku, losa izvodjenja u obliku kompilacije ,ja trazim izdanja vrhunskih izvodjenja "Deutsche Grammophon","Emi","DECCA" itd. ipak hvala tii za zelju da mi narezes
![]()
![]()
introitus:Fausta:u cd radnjama imaju uvek iste diskove ,komercijalnu klasiku, losa izvodjenja u obliku kompilacije ,ja trazim izdanja vrhunskih izvodjenja "Deutsche Grammophon","Emi","DECCA" itd. ipak hvala tii za zelju da mi narezes
![]()
![]()
Napisah da imam takve produkcije, sta te zanima?
Fausta:Loengrin:Fausta,budući da si iz Beograda i da sigurno živiš tamo,nije neka teškoća doći do kompakt-diskova klasične muzike.Broj prodavnica zasigurno je najveći u zemlji,a kao svoju preporuku,dajem ti muzičku kuću RTS u Makedonskoj ulici.I ja sam je ranijih godina dosta posećivao i nabavljao za svoju veliku kolekciju najbolja domaća i svetska izdanja.![]()
P.S. A ideš li na koncerte klasične muzike? :?
Drago mi je da si ranijih godina nabavljao ,nadam se da si do sad prevazisao RTS izdanja i da posecujes samo odabrane koncerte klasicne muzike .
Fausta:Kao i u drugim vrstama muzike i u klasicnoj se pojavljuju novi umetnici pa kupovina diskova nikad ne moze biti prevazidjena.
Торенти су најбоља варијанта, нарочито за комплетне опусе (ја тако скинух пре пар година целокупног Моцарта, 40 ГБ), мада има и гомила сајтова за скидање појединачних албума. На пример, www.svimarsnaples.com, www.rapidserbia.comtreba mi clasicna muzika na cd Mozzart ili Van Bettoven a ako mozete da mi date sajt pa da vidim