Otkad su ukinuli berzu kod SKC-a izbor diskova se uzasno smanjio ,na berzi je bio najveci izbor klasicne muzike a sad ne znas gde da trazis.Ako neko zna gde mogu da kupim dobra izvodjenja neka javi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E hvala ti ali ja trazim nesto ozbiljnije ,hvala u svakom slucaju.auditek:Ima kod mene,"Klasici za sva vremena" ,u mp3 formatu,na 2 cd-a,600 din.
auditek12@yahoo.com
Moze i Audio cd-ovi,21 kom,1500 din,duplo jeftinije nego na tv-u.
:wink:sofffy:u cd shopu!:wink:
azazel voland:Ima na Krstarici (pod mali oglasi Audio...) neko ko prodaje klasiku. Ima i web site. Nije los izbor, barem sto se mene tice, a za tebe ne znam... Probaj da nadjes taj oglas. User name je prestissimo. Cao![/
quote]
e hvala,imaju velik izbor samo ne znam da li se moze naruciti jer je sajt jos u izgradnji ,ipak eto neke nade posto je izbor stvarno odlican
![]()
imam bash nekog baha u kompu pa ako ti treba kompilacija..jagodica:pa imash u cd radnjama ? ima u mamutu i u onim hi fi centrima..evo mogu i ja da ti rezem nesto ali mi daj diskimam bash nekog baha u kompu pa ako ti treba kompilacija..
e u stvari ne mogu da ti rezem mrzi me
i za zelju da mi narezes

Loengrin:Fausta,budući da si iz Beograda i da sigurno živiš tamo,nije neka teškoća doći do kompakt-diskova klasične muzike.Broj prodavnica zasigurno je najveći u zemlji,a kao svoju preporuku,dajem ti muzičku kuću RTS u Makedonskoj ulici.I ja sam je ranijih godina dosta posećivao i nabavljao za svoju veliku kolekciju najbolja domaća i svetska izdanja.![]()
P.S. A ideš li na koncerte klasične muzike? :?
Fausta:u cd radnjama imaju uvek iste diskove ,komercijalnu klasiku, losa izvodjenja u obliku kompilacije ,ja trazim izdanja vrhunskih izvodjenja "Deutsche Grammophon","Emi","DECCA" itd. ipak hvala tii za zelju da mi narezes
![]()
![]()
introitus:Fausta:u cd radnjama imaju uvek iste diskove ,komercijalnu klasiku, losa izvodjenja u obliku kompilacije ,ja trazim izdanja vrhunskih izvodjenja "Deutsche Grammophon","Emi","DECCA" itd. ipak hvala tii za zelju da mi narezes
![]()
![]()
Napisah da imam takve produkcije, sta te zanima?
Fausta:Loengrin:Fausta,budući da si iz Beograda i da sigurno živiš tamo,nije neka teškoća doći do kompakt-diskova klasične muzike.Broj prodavnica zasigurno je najveći u zemlji,a kao svoju preporuku,dajem ti muzičku kuću RTS u Makedonskoj ulici.I ja sam je ranijih godina dosta posećivao i nabavljao za svoju veliku kolekciju najbolja domaća i svetska izdanja.![]()
P.S. A ideš li na koncerte klasične muzike? :?
Drago mi je da si ranijih godina nabavljao ,nadam se da si do sad prevazisao RTS izdanja i da posecujes samo odabrane koncerte klasicne muzike .
Fausta:Kao i u drugim vrstama muzike i u klasicnoj se pojavljuju novi umetnici pa kupovina diskova nikad ne moze biti prevazidjena.
Treba ici na koncerte,na one koji vrede ne na sve, a kod nas se zna kakvo je stanje.Sad se ceka BEMUS ,ne znam jos uvek program ali se nadam kao i uvek .Торенти су најбоља варијанта, нарочито за комплетне опусе (ја тако скинух пре пар година целокупног Моцарта, 40 ГБ), мада има и гомила сајтова за скидање појединачних албума. На пример, www.svimarsnaples.com, www.rapidserbia.comtreba mi clasicna muzika na cd Mozzart ili Van Bettoven a ako mozete da mi date sajt pa da vidim