Da li život medijskog propagatora vredi više od života bilo kojeg drugog čoveka?

TONOLAN

Buduća legenda
Banovan
Poruka
30.442
Autorska tema!
Poštovani forumaši,

Svedoci smo da se u medijima promovišu žrtve "medijskih propagatora" kao "nadžrtve" u odnosu na sve druge ljude!

Da li život "medijskog propagatora" tzv novinara vredi više od bilo čijeg života?

Ja mislim da su se medijski propagatori zaigrali u svojoj ulozi i da im se novac koji primaju od svojih poslodavaca tj vlasnika medijskih kuća slabo isplati.

Ne, odlucujes ti, kada ti zakucaju drzavni reketasi na vrata, jer si otvorio kiosk brze hrane.
Ja sigurno NE!
Ali kad JA poginem nikom ništa ... a ne dao Bog da strada medijski propagator ... to je smak sveta! tuga, žalost, očajanje!

Da li uopšte postoji veće poniženje za mislećeg čoveka do da bude medijski propagator "novinar"?!

Ja sigurno NE!
Ali kad JA poginem nikom ništa ... a ne dao Bog da strada medijski propagator ... to je smak sveta! tuga, žalost, očajanje!

Da li uopšte postoji veće poniženje za mislećeg čoveka do da bude medijski propagator "novinar"?!
Ne razumem tvoju poentu, iskreno.

Da li to isto mislis za nekog politicara na vlasti, vojnika i pandura?

Ljude koji celog zivota dobijaju nekoliko puta vecu kintu od tog novinara; da li je njihov zivot vredniji od tvog, pa kada ih neko napadne/ubije, cela Drzava se podigne na noge?

Novinari su obicni prasinari, narocito danas, i njihov zivot ne vredi bas puno. Ni priblizno toliko kao pomenute grupacije koje sam pomenuo, a koje imaju monopol sile svake sekunde. Svake sekunde mogu da ti upadnu u kucu, da te reketiraju, cak i ubiju, i nikom nista, ali kada se nesto njima desi, to je haos. Novinari sa druge strane su potpuno nebitni, i rade sve kako im njihove veze u panduraciji i Sluzbi kazu. Tesko je naci danas profesiju koja je nebitnija od novinarske.

Back