Da li zivimo od politike?

Politika je svuda u nasem drustvu.
Mi smo narod koji obozava da politise na skupovima od slava do vencanja i sahrana.

A da li zivimo od politike ili prosto njom ubijamo vreme?

Koliko smo ozbiljni politicari?

Kako ko.

Za mene nije pristojno na svadbama, na proslavama i u nepoznatom drustvu bas drobiti o politici i kidati za licni stav zubima.

Ili drobiti o veri. Ili o novcu. Ili o poslu. Ili o statusu. Ili o deci, naciji, homoseksualcima, zdravlju, ne daj boze - tracarenju, koga se posebno gadim.

Imamo forum pa mozemo tu da se ispraznimo.

Mi smo narod koji obozava da politise na skupovima od slava do vencanja i sahrana.

Politika je deo našeg društva jer se sve svodi na politiku. Cene goriva, cene u prodavnicama, poskupljenje Infostana od 01.01.2025...Politika se umešala u sport i u muziku...svuda je ima.

Bold 1. Mene užasno nervira kada se na slavama i na ostalim porodičnim i političkim skupovima priča o politici.

Bold 2. Neki ljudi žive od politike, botuju na sve strane, zatim su funkcioneri partija X, Y, Z..

Koliko smo ozbiljni političari?

Sve zavisi ko je sve političar :) Da li su političari aktivisti stranaka, simpatizeri ili su političari samo stranački funkcioneri i nosioci državnih funkcija ?

Најбоље се осећам кад не знам ништа. Наравно, то ме држи пар сати и онда читам и гледам шта стигнем. Нисам острашћена, дружим се без обзира на политички став, толико је других тема.

Psihologija nam može biti od koristi ali ako nam analizu ne dele kvazi-psiholozi

Vodeći problem solidnog dela Balkana je - mečkarenje bez lične odgovornosti
Srbija ima problem više - mečkarenje je dozvoljeno samo kada si član

Svi neuspesi mečkarenja se pripisuju nekom drugom jer mečkarski plan je bio lep i od 100 evra je trebalo da bude 2000 ali se to nije desilo zbog toga i toga,
a ja eto super i dobar i lep, samo me mrzelo da radim pošteno i "za ovu platu" :D

Nego, šta je sa delovima Balkana koji zna da od mečkarenja fajde nema?

Apolitican sam i u biti me ne zanima , vidim naslove ali ne citam , ne zavisim od politike niti polemisem i ne razgovaram sa bilo kim o polotici osim sto imam jednog prijatelja sto me davi ..

Kažu neki, ja sad to ne znam, da je i uvodjenje špijunskog softvera politika?
Stejt department upravo zaseda po tom pitanju ali mi nisu najjasniji
Sa jedne strane im smeta ako se špijunski softver koristi po Americi a ne smeta im ako se špijunski softver koristi šta ga znam ja, neuk i nebitan, pored ostalog, i po forumima u Srbiji?
Sad šta je tu pšolitika a šta potreba, pogotovo što su se poslednjih godinu dana mnogi žalili, a pre toga sve bilo u redu... ali kao...

Back