Da li zevate u telefon dok spremate hranu?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
58.407
Evo čitam neku studiju koliki procenat koje generacije bleji u telefon dok sprema hranu pa me interesuje kakva je stvar medju nama forumašima.

Da li često koristite telefon dok spremate hranu?

1695333581283.png

Anketa je otkrila da 66% generacije Z, starosti od 18 do 26 godina, i 58% milenijalaca, starosti od 27 do 42 godine, priznaje da bulji u svoje telefone dok kuva.

Možda nije iznenađujuće da to može dovesti do kulinarske katastrofe: distrakcija mobilnog telefona doprinela je spaljivanju posuđa za 77% generacije Z i 83% milenijalaca, prema anketi.

Poslednja izmena:
Spadam u manjinu verovatno.
Gotovo i da ne koristim telefon.
Ne koristim ga ni ja jer kad vidim one bez mozga kako voze i zevaju u mob ne misleći da mogu da ubiju nekog, ili hodaju ulicom, sede u kafiću u društvu, ali tu je obavezno mob na stolu..ne razumem.. pomislim da je svet poludeo. Zevam povremeno samo ako je recept po kojem spremam nešto u telefonu.

Evo čitam neku studiju koliki procenat koje generacije bleji u telefon dok sprema hranu pa me interesuje kakva je stvar medju nama forumašima.

Da li često koristite telefon dok spremate hranu?

Pogledajte prilog 1414512
Да. Кад скидам рецепт са њега.
Иначе ме видим сврху.
Поред шпорета проведеш пар минута, ниси ту 2 сата па ти треба телефон док мешаш.
Сем ако не спремаш качамак.

Back