- Poruka
- 53.990
9. je mart a vi shvatite da konkretna žena nije vredna poklona, ili nije svesna vrednosti poklona koji ste joj juče dali kako biste ispunili svoju građansku dužnost. Da li uzimate poklon nazad ili ipak ostaje kod nje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre svega hvala na inspirativnom odgovru.Ako si joj poklonio peglu, uzmeš nazad i peglaš sam.
Ako si joj poklonio bombonjeru, nemaš šta uzimaš, pojedena je.
Zavisi od poklona.
Najbolja opcija je da joj kupiš kvačilo. Tebi dobro dođe, njoj činiš uskugu. Svi zadovoljni.
Treba uzeti i vratiti u radnju,makar i po nižoj ceni od nabavne.. Dame su zadovoljne pažnjom i činjenicom da ste se setili. Svrha je znači postignuta, i nema više razloga da se poklon ne vrati na mesto gde je i kupljen.9. je mart a vi shvatite da konkretna žena nije vredna poklona, ili nije svesna vrednosti poklona koji ste joj juče dali kako biste ispunili svoju građansku dužnost. Da li uzimate poklon nazad ili ipak ostaje kod nje?
Iz nistice u nisticu sto se mene tice matematika je jasna9. je mart a vi shvatite da konkretna žena nije vredna poklona, ili nije svesna vrednosti poklona koji ste joj juče dali kako biste ispunili svoju građansku dužnost. Da li uzimate poklon nazad ili ipak ostaje kod nje?

Ни под каквим околностима, било коме, поклон се не узима назад! Иначе је позајмица, а не поклон.9. je mart a vi shvatite da konkretna žena nije vredna poklona, ili nije svesna vrednosti poklona koji ste joj juče dali kako biste ispunili svoju građansku dužnost. Da li uzimate poklon nazad ili ipak ostaje kod nje?
А нарочито ако је јача од тебе.Pravoj zeni oteo poklon ne bi!
Ma troluje @Зоки , pusti ga kraju.Ни под каквим околностима, било коме, поклон се не узима назад! Иначе је позајмица, а не поклон.
Тек сада сам видео твој нови потпис и искуствено се слажем.Ma troluje @Зоки , pusti ga kraju.
Zašto? Lep i praktičan poklon.Vidi, ako ženi kupuješ peglu za 8. mart, ne moraš da ga tražiš nazad, vratiće ti sama
.U pitanju je simbolika 8. marta, koji je dan žena, simbolizuje njihovu borbu za ravnopravnost.Zašto? Lep i praktičan poklon.
Šetala sam kroz ulicu preplavljenu rezanim cvećem, a mom izabraniku nije palo na pamet da mi kupi ništa od toga. U više navrata sam izjavila da volim saksijsko cveće ili kesice sa semenom. Kupio je set kuhinjskih noževa. To nam stvarno treba-da se kvalitetno po*oljemo ako dođe do nekog nesporazuma.
Šalim se-volimo da kuvamo, seckamo, pržimo...
Da mi je kupio karanfil ili ružu, imala bih neodoljiv poriv da ga tim cvetom išibam na sred ulice. Ma, i neka bi me uhapsili!
O bože, pa nije planirano poklonjen da bi se uzeo pa da bude pozamnica, nego je naknadno usled promene situacije poklon preuzet i prenamenjen ili šta ti ja znam...Ни под каквим околностима, било коме, поклон се не узима назад! Иначе је позајмица, а не поклон.
Pa zašto to da mi kažeš?Ma troluje @Зоки , pusti ga kraju.
Ali meni pegla treba. Trebaju mi noževi.U pitanju je simbolika 8. marta, koji je dan žena, simbolizuje njihovu borbu za ravnopravnost.
Stoga poklon treba da bude nešto što će istaći njihovu ženstvenost i posebnost, a pegla, usisivač, oklagija i sl. su otprilike baš suprotnost poente 8. marta. Pegla ne treba da bude asocijacija na ženu nego na kućne poslove koje treba svako da radi.
Naravno, potpuno se slažem da je pegla ok poklon nekome kome treba van tog konteksta, i ja sam poklanjao pegle, ali ne za 8. mart
A i ja lično uvek više volim cveće u saksiji nego "ubijeno cveće", kako ga ja zovem.
Neš!Ali meni pegla treba. Trebaju mi noževi.
Usisivač, oklagija i sl.;
Ne vređa me takvim poklonima.
Uvredio bi me ako bi znao da nešto ne volim, a kupuje mi.
Šta ti znaš??? Ne znaš ni mog čoveka, ni mene.
Znam sve o vama!Šta ti znaš??? Ne znaš ni mog čoveka, ni mene.
koju vrstu vidovitosti imaš?Znam sve o vama!
Prvu!koju vrstu vidovitosti imaš?