nemanja2835
Početnik
- Poruka
- 44
Ah zene zeneMalo bič, malo ljubav![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah zene zeneMalo bič, malo ljubav![]()
Smrt bre, malo još da se radujem pa u kovčegŠta ti je menopauza
Pakao Starsky, pakao! Ne pitaj kako nam je!Šta ti je menopauza
Žene vole oficireTreba mi misljenje o ovome

Lav ti možda i da šansu.Ravno skakanju lavovima u kavez
možda se pale na dodatnu opremu tipa lisice, latex rukavice (liječnička uniforma), oklagije (kuhar) svega imaNeke se stvarno previse pale na uniformu

Stvarno ne znam ko se jos pali na rukavicemožda se pale na dodatnu opremu tipa lisice, latex rukavice (liječnička uniforma), oklagije (kuhar) svega ima![]()
A Dijana Hrkalovic.Mislim da je policija trenutno najomraženija kategorija ljudi.
ne bih se je8ala s policajcem makar kurcа više u životu ne videlaDobro ne te, ajde recimo vojna i policijska, mislim na sve vrste vojnih i policijskih
Odvratno.A Dijana Hrkalovic.
Svako ima svoje, jbgne bih se je8ala s policajcem makar kurcа više u životu ne videla
Nisi valjda sa dvojicom bilaNiste vi videli policiju u Madridu.....
Mmmmmm , dvojica su bila....
Ne, tražila sam hotel pa su mi pokazali gde da idem. Uozbilji seNisi valjda sa dvojicom bila![]()
Ne, tražila sam hotel pa su mi pokazali gde da idem. Uozbilji se
Aa pa to je drugoNe, tražila sam hotel pa su mi pokazali gde da idem. Uozbilji se
Ja sam to ljepo govorio ovima iz vojnoga odseka a oni bili navalili da mi je obukuNije ni svaki muškarac za uniformu
Samo ako to bustuje i placu par tisucaNe, vole lepe, duhovite i obrazovane, sa IQ-om iznad 130
Sa pomenutim urođenim kvalitetama, it's all smooth sailing from thereSamo ako to bustuje i placu par tisuca
ooo da itekako, isto kao i na oklagijeStvarno ne znam ko se jos pali na rukavice![]()
i lisiceda, postarskuTreba mi misljenje o ovome