Da li žene vladaju svetom?

Tako je Mirodjijo..
Inace - ne razumem sta fali domacicama? Sta sad kao sve moramo da budemo uspesne karijeristkinje? Sve moramo da budemo mnogo vazne? Ma nemoj....
Medjutim, za zenu nije dobro da bude samo domacica - jer kad nekome non stop titras on se vremenom izbezobrazi...
Sa duge strane imamo i one domacice - parazite koje su samo cekale da se uvale nekom muzu, da ne bi morala da rade, da bi njega krivile za sve...To je ono kad kazu "Eh, gde bih ja sad bila da se nisam udala, a onda su dosla deca...I zato sam ja sad tako tuzna i nesrecna. TI si kriv za to! DAJ TE PARE!"...:rotf:

Tako je Mirodjijo..
Inace - ne razumem sta fali domacicama? Sta sad kao sve moramo da budemo uspesne karijeristkinje? Sve moramo da budemo mnogo vazne? Ma nemoj....
Medjutim, za zenu nije dobro da bude samo domacica - jer kad nekome non stop titras on se vremenom izbezobrazi...
Sa duge strane imamo i one domacice - parazite koje su samo cekale da se uvale nekom muzu, da ne bi morala da rade, da bi njega krivile za sve...To je ono kad kazu "Eh, gde bih ja sad bila da se nisam udala, a onda su dosla deca...I zato sam ja sad tako tuzna i nesrecna. TI si kriv za to! DAJ TE PARE!"...:rotf:

Domaćica koja je udata za bogatog i uticajnog Domaćina može da bude, ako je dobar manipulant mnogo uticajnija od bilo koje druge karijeristkinje.
U politici našoj i svetskoj imamo puno takvih primera.
One kažu da su uvek uz svoje muževe, a u stvari tako skrivene rade šta hoće i "nikada nisu ni za šta krive". Barem nema konkretnih dokaza za to.
Ona čista a on kriv za sve.
Možda i jeste kriv, ali samo zato što je dozvolio da bude izmanipulisan.

Zene su po meni, mnogo jace i samostalnije nego sto se to cini! Ali medjutim, ne mislim da bi smo mi, zene, mogli bez muskaraca, niti da bi oni mogli bez nas! Svet je dovoljno velik za oba pola u svakom slucaju :D! Domacice,dobre zene,znamo da se zabavljamo kada treba.. pa sta nam fali? Fali nam komentar jednog muskarca :D ljubim vas

Back