Da li žene uživaju u seksu?

I dalje mislim da one uzivaju vise, vise se unesu, dozivljavaju to intimnije ( naravno, zna se na koje mislim, a na koje ne), prave teorije i teoreme, bajke, iluzije, gube pamet... nama to vise dodje kao nagon. Sa druge strane, mi smo vise zavisni od seksa iz nekog razloga, priroda valjda, reprodukcija i to, po statistikama 1/3 zena ima libido kao prosecan muskarac, dok 1/3 muskarca, i svega 5% zena imaju pojacan seksualni nagon. Zene nakako znaju ravionalisu, muskarci ne. Muškarac ludi bez seksa, zena tipa imam fakultet obaveze nemam vremena za to sad 🤷 Šeme me ne zanimaju. Npr

Imam dve teorije: 1. zena bira, i treba joj emocioalno da se poveze. ( priroda opet, bira podsvesno dobrog parnera za reprodukciju).
Muskaažrac spazi plen, i gleda kako da poseje seme.
2. Prosecan muskarac, nikad ne moze da ima seksualnih parnera koliko moze prosecna zena, dakle muskakac nema toliku opciju da bira, vec cesto spava s kim moze, zena, s kim hoce.
Naravno, ne uklapaju se svi u sablon. Neke to ni ne zanima. Ali zato, zena podjednako tesko nadje dobar izbor od onoga sto jod se nudi. Obicno mu to dodje sto kazu na engleskom "low level attention".
Ali da, zene mu dodju probirljivije u proseku.
Samo teorije, ne tvrdim nista.

Back