sanjalasamnesto
Zainteresovan član
- Poruka
- 320
Eto, sve one godine skolovanja padaju u vodu samo kad se zagledam u njegove carobne oci boje viskija!Dve reči, biološki nepismena
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, sve one godine skolovanja padaju u vodu samo kad se zagledam u njegove carobne oci boje viskija!Dve reči, biološki nepismena
Biološka pismenost se ne uči u školiEto, sve one godine skolovanja padaju u vodu samo kad se zagledam u njegove carobne oci boje viskija!

Možda nisi mogla boljeg naći. Možda te bolji nije htio.Eto, sve one godine skolovanja padaju u vodu samo kad se zagledam u njegove carobne oci boje viskija!
I naravno ujutru, posle pijanstva, da ti donese burek, (ili šta već voliš) i da se smejete koliko ste bili glupi i šta ste sve propustili :*Ah!
Onaj jedan, jedini na svetu, koji ispod salceta ima naziruce misice, ali mi celo telo treperi dok delimo cigaretu ili kad me ponudi nekom svojom novom fensi, pa mi je pripali onim svojim debeljuskastim prsticima.
Jedva cekam jutra samo zbog njegovog pozdrava i smeha zbog kojeg sve izgleda manje sivo. A zivim za dan kad cemo se zajedno napiti kao stoke da mu konacno kazem u lice da je sve sto zelim.![]()
E nek si joj skresaoMožda nisi mogla boljeg naći. Možda te bolji nije htio.
mislis misicaviji?Možda nisi mogla boljeg naći. Možda te bolji nije htio.
Hahahaha Mozda me nece ni ovaj, ali makar se ne znojim u teretani do besvesti. Zamisli to da sam na nesrecu Jos i musko pa imam i misice i visok testosteron, pa me opet nece nijedna ...Možda nisi mogla boljeg naći. Možda te bolji nije htio.
Šta je briga, nju će u praksi propitivati koliko je i kako je biološki pismena i podobna, više puta, a neki će da nastave da se dive sebi samima u ogledaluMožda nisi mogla boljeg naći. Možda te bolji nije htio.
DaaaaI naravno ujutru, posle pijanstva, da ti donese burek, (ili šta već voliš) i da se smejete koliko ste bili glupi i šta ste sve propustili :*
Lupetaj ako baš moraš.Svejedno mi je.Super po toj logici koja nije bioloska i van pameti,svaka od vas zena bi nasla beskuncika sa ulice i odvela ga u krevet,jer nisu ni svi beskucnici isti jedan vise drugi manje smrdi,jednog vise drugog manje nepostuju, jedan je visol drugi nizak,jedan je crn,drugi plav
Jedini pravi, neoborivi dokaz muževnosti je ono što samo muškarac u vrhuncu svoje snage može posjedovati: fizička dominacija, snaga, visina i biološka superiornost (testosteron)
?Meni uopće nije jasno zašto mora da mi se sviđa nešto što mi se ne sviđa.![]()
Wow, Sajke, dobio si 14 lajkova za ovaj post.Nije na tebi da propisuješ ženama kriterijume po kojima će birati partnera. One biraju ono što njima funkcioniše, a ne ono što se uklapa u tuđu teoriju o "pravoj muškosti". Ako žene u praksi biraju humor, sigurnost, opuštenost i karakter, onda je to realnost, sviđalo se to nekome ili ne. Umesto da se svet prilagođava tvojoj definiciji "hardvera", racionalnije je prihvatiti da ljudi nisu biološki algoritmi nego složena bića i da privlačnost ne funkcioniše po tabeli snage i testosterona.
I meni. Grehota je.!
Meni nekako uvek žao ovih što su savršeni...... po tuđoj meri.
Muke su to !I meni. Grehota je.

Nije ti jasno zato sto si odrasla u sredini koja te nije naucila da biologija zenska i automatizovani bioloski principi koji vladaju nad zenama nisu isto kao ono sto si naucila o sebi kao zeni i zenama kroz zivotno iskustvo i kroz sva znanja koja si sticala zato ti nije jasnoMeni uopće nije jasno zašto mora da mi se sviđa nešto što mi se ne sviđa.![]()
Biološka pismenost se ne uči u školi
Nisi školovala![]()
Je li?Nije ti jasno zato sto si odrasla u sredini koja te nije naucila da biologija zenska i automatizovani bioloski principi koji vladaju nad zenama nisu isto kao ono sto si naucila o sebi kao zeni i zenama kroz zivotno iskustvo i kroz sva znanja koja si sticala zato ti nije jasno
U skoli Biologija koju su ucila nema veze sa ljudima vec florom i faunom i biljkama raznim
Imas nesto sto se zove Interpersonali bioloski principi kojih zene nisu svjesne jer nije imao ko da lh nauci niti da im osvjesti to
Ti principi odreduju sve u musko zenskim odnosima,ako si gledala dokumentarce o zivotinjama tu si mogla da uvidis neke príncipe
Je li?
Sada temu gledam drugim očima.
Sve mi se razbistrilo. Što bi se reklo, osvjestilo.
Izvinjavam se....moze li objasnjenje veze "Bitlsa" i musko-zenskih odnosa?To je mnogo ozbiljna tema jer su muskarci i zene zrtve globalnog drustvenog inzenjeringa od strane naucnog instituta zvanog Tavistok
Pod njihovom kontrolom su i televizije i obrazovani sistemi
Bitlsi i cijela Pop kultura su produkti Tavistok instituta,sve ove muke u musko zenskim odnosima su globalne muke i dio su planskog inzenjeringa od strane njihovih biologa,geneticara,antropologa, psihijatara,psihologa, sociologa