Da li žene uopće znaju šta rade i po kojim kriterijima biraju muškarce?

Ah!
Onaj jedan, jedini na svetu, koji ispod salceta ima naziruce misice, ali mi celo telo treperi dok delimo cigaretu ili kad me ponudi nekom svojom novom fensi, pa mi je pripali onim svojim debeljuskastim prsticima.
Jedva cekam jutra samo zbog njegovog pozdrava i smeha zbog kojeg sve izgleda manje sivo. A zivim za dan kad cemo se zajedno napiti kao stoke da mu konacno kazem u lice da je sve sto zelim. :heart:
I naravno ujutru, posle pijanstva, da ti donese burek, (ili šta već voliš) i da se smejete koliko ste bili glupi i šta ste sve propustili :*

Nije na tebi da propisuješ ženama kriterijume po kojima će birati partnera. One biraju ono što njima funkcioniše, a ne ono što se uklapa u tuđu teoriju o "pravoj muškosti". Ako žene u praksi biraju humor, sigurnost, opuštenost i karakter, onda je to realnost, sviđalo se to nekome ili ne. Umesto da se svet prilagođava tvojoj definiciji "hardvera", racionalnije je prihvatiti da ljudi nisu biološki algoritmi nego složena bića i da privlačnost ne funkcioniše po tabeli snage i testosterona.
Wow, Sajke, dobio si 14 lajkova za ovaj post.

Zena ako se plasi muskarca nece mu dati svoje vaginalne otvore

Zeni moze muskarac da bude smijesan nece mu ni zbog toga dati svoje vaginalne otvore

Zena ce muskarcu davati vaginalne otvore i varati ga sa morem drugih muskaraca ako je tatin sin ili neki lik koji nije birao nacine da dodje do kapitala i statusa,takav muskarac joj se gadi ali ce spavati sa njim da bi ga muzla novcano i koristila a varace ga zato sto ga ne postuje kao muskarca a ne cijene ga ni drugi muskarci to je zena znala prije ulaska u vezu sa takvim likom,ide da ga muze

Zena ce muskarcu davati vaginalne otvore i biti mu lojalna samo ako ga postuje kao muskarca a postovanje mora da se zasluzi,ne moze se neko tudjim perjem kitim, poatovanje ne moze da se lazira,to imas ili nemas,a super tesko ga je imati,teze se nego novac zaradjuje

Zena vrednuje svoje tijelo i svoje vaginalne otvore ako vec ih daje nekom muskarcu neka to bude muskarac kojeg drugi muskarci cijene i postuju da zna da njena vagina nije jeftina

Da li biste vi voljeli da vam sestri momak bude neko koga vi licno ne postujete niti vasa sredina, nijedan muskarac nije bio prevaren od strane svoje djevojke ili zene a da je bio postovan od strane svoje djevojke,ako je voljen bio ne znaci da je postovan.Konja mnogi vole al ga svi jasu,znaci vole ga ali ga ne postuju,Vuka mnogi ne vole ali ga svi postuju

Poslednja izmena:
Meni uopće nije jasno zašto mora da mi se sviđa nešto što mi se ne sviđa. 😶
Nije ti jasno zato sto si odrasla u sredini koja te nije naucila da biologija zenska i automatizovani bioloski principi koji vladaju nad zenama nisu isto kao ono sto si naucila o sebi kao zeni i zenama kroz zivotno iskustvo i kroz sva znanja koja si sticala zato ti nije jasno

U skoli Biologija koju su ucila nema veze sa ljudima vec florom i faunom i biljkama raznim

Imas nesto sto se zove Interpersonali bioloski principi kojih zene nisu svjesne jer nije imao ko da lh nauci niti da im osvjesti to

Ti principi odreduju sve u musko zenskim odnosima,ako si gledala dokumentarce o zivotinjama tu si mogla da uvidis neke príncipe

Biološka pismenost se ne uči u školi
Nisi školovala :rotf:

Ne uce se Interpersonalni bioloski principi i to ozbiljne probleme pravi sjutra ljudima u vezama i brakovima ali mnogo ozbiljne,poznvanje tih principa moze srusiti iluzije na kojima pocivaju mnogi filmovi,knjige,vaspitanja,pjesme itd.Zato je to znanje slabo knjigama pokriveno, a Institut Tavistok ima veliku krivicu u tome time vrse i Mind Controling i porobljavaju emotivno mnoge ljude,da mnogi muskarci ne znaju kako da pridju zeni,niti su za brak ni vezu a kako te natalitet unistava posebna prica

Bitlsi i Pop kultura su upravo projekat Tavistok Intituta,na tom institutu su najbolji psihijatri,biolozi,geneticari,antropolozi,psiholozi,sociolozi... koji nosu prijatelji ljudi veliki i koji vrse globalni drusteni inzenjering

Poslednja izmena:
Nije ti jasno zato sto si odrasla u sredini koja te nije naucila da biologija zenska i automatizovani bioloski principi koji vladaju nad zenama nisu isto kao ono sto si naucila o sebi kao zeni i zenama kroz zivotno iskustvo i kroz sva znanja koja si sticala zato ti nije jasno

U skoli Biologija koju su ucila nema veze sa ljudima vec florom i faunom i biljkama raznim

Imas nesto sto se zove Interpersonali bioloski principi kojih zene nisu svjesne jer nije imao ko da lh nauci niti da im osvjesti to

Ti principi odreduju sve u musko zenskim odnosima,ako si gledala dokumentarce o zivotinjama tu si mogla da uvidis neke príncipe
Je li?
Sada temu gledam drugim očima.
Sve mi se razbistrilo. Što bi se reklo, osvjestilo.

Je li?
Sada temu gledam drugim očima.
Sve mi se razbistrilo. Što bi se reklo, osvjestilo.

To je mnogo ozbiljna tema jer su muskarci i zene zrtve globalnog drustvenog inzenjeringa od strane naucnog instituta zvanog Tavistok

Pod njihovom kontrolom su i televizije i obrazovani sistemi

Bitlsi i cijela Pop kultura su produkti Tavistok instituta,sve ove muke u musko zenskim odnosima su globalne muke i dio su planskog inzenjeringa od strane njihovih biologa,geneticara,antropologa, psihijatara,psihologa, sociologa

Poslednja izmena:
To je mnogo ozbiljna tema jer su muskarci i zene zrtve globalnog drustvenog inzenjeringa od strane naucnog instituta zvanog Tavistok

Pod njihovom kontrolom su i televizije i obrazovani sistemi

Bitlsi i cijela Pop kultura su produkti Tavistok instituta,sve ove muke u musko zenskim odnosima su globalne muke i dio su planskog inzenjeringa od strane njihovih biologa,geneticara,antropologa, psihijatara,psihologa, sociologa
Izvinjavam se....moze li objasnjenje veze "Bitlsa" i musko-zenskih odnosa?

Back