Lionman
Primećen član
- Poruka
- 772
Ali nisu dovoljne oči.Ne znam sta ti zapazas kod muskaraca ali oci su jedne od prvih stvari koje se primete,narocito kad se neko nasmeje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nisu dovoljne oči.Ne znam sta ti zapazas kod muskaraca ali oci su jedne od prvih stvari koje se primete,narocito kad se neko nasmeje.
Pa jel su onda opravdani nasi uzasni izbori muskaraca?To znači da ne želite imat dicu.
Naravno.Velika snaga i veliki misici ne znace nista ako ne znas da ih upotrebis.Velika plodnost ne znaci nista ako nisi sposoban da pruzis sigurnost svojim potomcima
Nisu. Moraš željeti imat dicu.Pa jel su onda opravdani nasi uzasni izbori muskaraca?
pa imam ali ne zelim vise?a sad?Nisu. Moraš željeti imat dicu.
Oci su mi bitne (u njima se sve vidi),misici mi nisu bitni..Fizicki izgled vremenom kod svih propada pili oni ili ne,a osobine ostaju ceo zivot. Nisam videla povrsniju i g-luplju osobu skoro od tebe.Nisu. Moraš željeti imat dicu.
Pričam o mladim curama koji tek biraju partnera a ne o ženama koje već imaju dicu i koje su tko zna koliko dugo u braku.pa imam ali ne zelim vise?a sad?
pa mozda sam razvedena i opet trazim nekog?Pričam o mladim curama koji tek biraju partnera a ne o ženama koje već imaju dicu i koje su tko zna koliko dugo u braku.
Joj ne lupetaj vise svega ti. Imas li ti ikad kontakt sa stvarnim zivotom ili sve sto znas potice iz onoga sto si procitao, a pritom citas samo ono sto ti odgovara....To su vjerojatno oni šta koriste steroide. Ali ja ne govorim o njima nego o onima koji su na normalan i prirodan način postali jaki.
Snaga, mišići, testosteron to je ono što razlikuje muškarce i žene. A ne oči. Oči lipe može imat i muško i žensko. Inače za ovakvo vriđanje ničim izazvano i nazivanje mene glupim bi tribala dobit ban na nekoliko dana. Kakvo je to ponašanje? zar tako dama komunicira?Oci su mi bitne (u njima se sve vidi),misici mi nisu bitni..Fizicki izgled vremenom kod svih propada pili oni ili ne,a osobine ostaju ceo zivot. Nisam videla povrsniju i g-luplju osobu skoro od tebe.
Zavisi koliko godina imaš.pa mozda sam razvedena i opet trazim nekog?
ali tema je sta zene privlaci,ne sta razlikuje muskarce od zena.KAMO SRECE DA GA DOBIJEM! Trazila sam trajni ali mi ne daju,valjda sam im simpaticna.Snaga, mišići, testosteron to je ono što razlikuje muškarce i žene. A ne oči. Oči lipe može imat i muško i žensko. Inače za ovakvo vriđanje ničim izazvano i nazivanje mene glupim bi tribala dobit ban na nekoliko dana. Kakvo je to ponašanje? zar tako dama komunicira?
pa kakve veze imaju sad godine?Zavisi koliko godina imaš.
Testosteron je također hormon ako nisi znala, i to najvažniji hormon kod muškaraca, ako nema dovoljno testosterona u organizmu muškarca onda je plodnost njegova vrlo upitna.Joj ne lupetaj vise svega ti. Imas li ti ikad kontakt sa stvarnim zivotom ili sve sto znas potice iz onoga sto si procitao, a pritom citas samo ono sto ti odgovara....
Pogledaj malo dalje od testosterona, postoje i drugi delovi tela, hormoni, enzimi, dakle ljudsko telo je daleko složenije od te tvoje svete trojke kosti misici testosteron.
A i psihi da i ne govorim.
To je ista tema. Povezano maksimalno.ali tema je sta zene privlaci,ne sta razlikuje muskarce od zena.KAMO SRECE DA GA DOBIJEM! Trazila sam trajni ali mi ne daju,valjda sam im simpaticna.
Cek cek kako sad samo izgled, zar nije sklop koji muskarca Cini muskarcem.Djevojka može dobro izgledati i kad pije i kad puši. Muškarac ne. Jednostavno nije isto.
DaŠta nije točno? da su veliki mišići, velika snaga, veliki testosteron jednako velika plodnost i veliki libido? jel to hoćeš reći?
Znaci poznavanje fiziologije nula bodova. Mada je svakako ocigledno.Ubija plodnost da. To je veliki problem. Ali barem joj ne ubija dobro dupe, dobre sise, lipe oči, slatke obraze. Muškarcima sve ubija šta je fizički bitno.
Komuniciraće sa tobom kao dama, kada i ti budeš komunicirao kao vitez, džentlmen, dasa, frajer, sam izaberi. Ugledaj se na MrNapokon, na primer. Tako zvuči muškarac u svakom smislu te rečiSnaga, mišići, testosteron to je ono što razlikuje muškarce i žene. A ne oči. Oči lipe može imat i muško i žensko. Inače za ovakvo vriđanje ničim izazvano i nazivanje mene glupim bi tribala dobit ban na nekoliko dana. Kakvo je to ponašanje? zar tako dama komunicira?

Hoću reći da cigare i alkohol više štete prave muškarcima nego ženama. Muškarcima to uništava snagu, izgled, plodnost. Ženama samo plodnost.Cek cek kako sad samo izgled, zar nije sklop koji muskarca Cini muskarcem.
STa je sa estrogenom, progesteronom, oskitocinom, prolaktinom, nivoom testosterona kod zena, sa TSH, fT4, T3, adrenalinom, kotrizolom, hormonom rasta, insulinom...i kako alkohol i pisanje utice na sve pojedinacno pa umanjuje ono sto zenu Cini zenom?
Valjda sarm i inteligenciju moze imati i teca, a samo zena matericu pa izvolite...
Aha nisam znala da je testosteron hormon. Ajde mi objasni.Testosteron je također hormon ako nisi znala, i to najvažniji hormon kod muškaraca, ako nema dovoljno testosterona u organizmu muškarca onda je plodnost njegova vrlo upitna.
Opet netacno.Hoću reći da cigare i alkohol više štete prave muškarcima nego ženama. Muškarcima to uništava snagu, izgled, plodnost. Ženama samo plodnost.
Šta je onda najvažnije za mušku plodnost? Objasni pošto si pametna.Aha nisam znala da je testosteron hormon. Ajde mi objasni.
I nije najvažniji kod muskarca.
Sedi jedan.
Slusaj hormonu,da li znas koliko zena zabole za neciju plodnost? necemo sa svakim muskarcem sa kojim se zabavljamo da pravimo decu.Druga stvar,moj izbor je pre i da ih nemam a da zivot delim sa dobrom,postenom i zanimljivom osobom koja ce da me pazi i mazi nego da rodim dete nekom balvanu koji ne izbija iz teretane.Vecina tih muskaraca koji su ti uzori i "slika i prilika" jedne zene su klasicni pozeri i zaludjenici jer ozbiljan muskarac koji je porodican covek i covek koji zaradjuje novac nema vremena da visi po sipkama dan i noc.Ne znam da li je potrebno da se nacrta muskarcima da zene najpre gledaju kakav zivot taj muskarac moze da imTestosteron je također hormon ako nisi znala, i to najvažniji hormon kod muškaraca, ako nema dovoljno testosterona u organizmu muškarca onda je plodnost njegova vrlo upitna.