Da li žene uopće znaju šta rade i po kojim kriterijima biraju muškarce?

To su vjerojatno oni šta koriste steroide. Ali ja ne govorim o njima nego o onima koji su na normalan i prirodan način postali jaki.
Joj ne lupetaj vise svega ti. Imas li ti ikad kontakt sa stvarnim zivotom ili sve sto znas potice iz onoga sto si procitao, a pritom citas samo ono sto ti odgovara....
Pogledaj malo dalje od testosterona, postoje i drugi delovi tela, hormoni, enzimi, dakle ljudsko telo je daleko složenije od te tvoje svete trojke kosti misici testosteron.
A i psihi da i ne govorim.

Oci su mi bitne (u njima se sve vidi),misici mi nisu bitni..Fizicki izgled vremenom kod svih propada pili oni ili ne,a osobine ostaju ceo zivot. Nisam videla povrsniju i g-luplju osobu skoro od tebe.
Snaga, mišići, testosteron to je ono što razlikuje muškarce i žene. A ne oči. Oči lipe može imat i muško i žensko. Inače za ovakvo vriđanje ničim izazvano i nazivanje mene glupim bi tribala dobit ban na nekoliko dana. Kakvo je to ponašanje? zar tako dama komunicira?

Snaga, mišići, testosteron to je ono što razlikuje muškarce i žene. A ne oči. Oči lipe može imat i muško i žensko. Inače za ovakvo vriđanje ničim izazvano i nazivanje mene glupim bi tribala dobit ban na nekoliko dana. Kakvo je to ponašanje? zar tako dama komunicira?
ali tema je sta zene privlaci,ne sta razlikuje muskarce od zena.KAMO SRECE DA GA DOBIJEM! Trazila sam trajni ali mi ne daju,valjda sam im simpaticna.

Joj ne lupetaj vise svega ti. Imas li ti ikad kontakt sa stvarnim zivotom ili sve sto znas potice iz onoga sto si procitao, a pritom citas samo ono sto ti odgovara....
Pogledaj malo dalje od testosterona, postoje i drugi delovi tela, hormoni, enzimi, dakle ljudsko telo je daleko složenije od te tvoje svete trojke kosti misici testosteron.
A i psihi da i ne govorim.
Testosteron je također hormon ako nisi znala, i to najvažniji hormon kod muškaraca, ako nema dovoljno testosterona u organizmu muškarca onda je plodnost njegova vrlo upitna.

Djevojka može dobro izgledati i kad pije i kad puši. Muškarac ne. Jednostavno nije isto.
Cek cek kako sad samo izgled, zar nije sklop koji muskarca Cini muskarcem.
STa je sa estrogenom, progesteronom, oskitocinom, prolaktinom, nivoom testosterona kod zena, sa TSH, fT4, T3, adrenalinom, kotrizolom, hormonom rasta, insulinom...i kako alkohol i pisanje utice na sve pojedinacno pa umanjuje ono sto zenu Cini zenom?
Valjda sarm i inteligenciju moze imati i teca, a samo zena matericu pa izvolite...

Komuniciraće sa tobom kao dama, kada i ti budeš komunicirao kao vitez, džentlmen, dasa, frajer, sam izaberi. Ugledaj se na MrNapokon, na primer. Tako zvuči muškarac u svakom smislu te reči :)

Cek cek kako sad samo izgled, zar nije sklop koji muskarca Cini muskarcem.
STa je sa estrogenom, progesteronom, oskitocinom, prolaktinom, nivoom testosterona kod zena, sa TSH, fT4, T3, adrenalinom, kotrizolom, hormonom rasta, insulinom...i kako alkohol i pisanje utice na sve pojedinacno pa umanjuje ono sto zenu Cini zenom?
Valjda sarm i inteligenciju moze imati i teca, a samo zena matericu pa izvolite...
Hoću reći da cigare i alkohol više štete prave muškarcima nego ženama. Muškarcima to uništava snagu, izgled, plodnost. Ženama samo plodnost.

Testosteron je također hormon ako nisi znala, i to najvažniji hormon kod muškaraca, ako nema dovoljno testosterona u organizmu muškarca onda je plodnost njegova vrlo upitna.
Slusaj hormonu,da li znas koliko zena zabole za neciju plodnost? necemo sa svakim muskarcem sa kojim se zabavljamo da pravimo decu.Druga stvar,moj izbor je pre i da ih nemam a da zivot delim sa dobrom,postenom i zanimljivom osobom koja ce da me pazi i mazi nego da rodim dete nekom balvanu koji ne izbija iz teretane.Vecina tih muskaraca koji su ti uzori i "slika i prilika" jedne zene su klasicni pozeri i zaludjenici jer ozbiljan muskarac koji je porodican covek i covek koji zaradjuje novac nema vremena da visi po sipkama dan i noc.Ne znam da li je potrebno da se nacrta muskarcima da zene najpre gledaju kakav zivot taj muskarac moze da im
pruzi,jednoj zeni je sigurnost NAJBITNIJA st ar,posle nje se sve ostalo redja.
Kada si vec zapeo za plodnost vec smo ustanovili da i devojke/zene imaju problem sa njom ako konzumiraju nikotin,alkohol,secere ali tu si objasnio da kod zene jeste to problem ali da i pored toga mogu dobro da izgledaju.Dakle,nemoj da srljas po temi kao izgubljeno mace nego se dogovori sam sa sobom da li potenciras dobar izgled,zdravlje ili nesto trece? i @tab503 ja bih te zamolila da se proveri ovaj nalog da li je klon, jedan bezimeni i analiticki su nam dovoljni.

Back