da li zene treba da prilaze muskarcima

U principu trebalo bi da prilaze. Ali isto tako trebalo bi i da paze kome i kada prilaze.
Skoro da nemam iskustva po tom pitanju. Desilo mi se dva puta u životu i za oba puta dajem :heart:. Bilo je fenomenalno.
Idealan način po meni bi bio da žena da mali signal izabraniku da je zainteresovana. To bi bilo, npr. zdravljenje (ako je u prilici) ili čak neka vrsta mahanja. Izbegavaj samo pogled, jer to ne mora ništa da znači. Zatim, može da priđe muškarcu i preko nekog prijatelja. Prijateljice ne treba mnogo da meša u taj deo odnosa. Može i direktno da priđe muškarcu, ali sam skeptičan po tom pitanju jer su žene po prirode introvertne.
Sve ovo što sam napisao odnosi se na situaciju kada se dvoje prvi put vide.
Ukoliko postoji neka veza među njima, smatram da je situacija mnogo jasnija i da bi stvarprilaza žene muškarcu trbala da bude prirodna, odnosno intuitivna.

I koji bi nacin po vama bio idealan ako tako mislite. Kakva su vasa iskustva po tom pitnju.:D

Nema idealnog nacina, dovoljan je jednostavan nacin, a to je pridjes i kazes "Zdravo, ja sam ... !" posle toga ako je normalan nastavice razgovor makar iz elementarne kulture, dalji tok razgovor zavisi od mnogo faktora, ako pocne da glumi neko ludilo kazes "Drago mi je da smo se upoznali, drustvo me ceka, vidimo se!". Takodje pazi kome i kada prilazis jer ako je pripit/pijan ili ima nasilnu prirodu to moze biti protumaceno na potpuno pogresan nacin.

thumbs_ani-minikes.jpg

hvala komshike...
pa ja cu da se neckam :lol:

nego, komshike, volish li jorgovan? :lol:
Volim i to onaj dupli lila:zaljubljena: mada me nervira što se brzo slindari kad je u vazni...a svašta uradim da e održi:evil:

- - - - - - - - - -

Zašto ne bi ?
Posebno kad oseti da se sviđa nekom momku, a i ona nije ravnodušna.
A, ovom pajseru srce sišlo u patike !
E, tada mala preuzima stvar u svoje ruke....
Nesrecnik, od tog preuzimanja ima da dobije proširene patike:zcepanje:

Back