Da li žene treba da briju svoje "bikini zone"?

..nego dajte savet koji je epilator najbolji..ovo sve sto ima na trzistu je bukvalno za jednokratnu upotrebu...:lol:
Nikako bre da nadjem nesto da valja..a da nije preskupo...:malav:
Мени је Philips кућни ласер најбоља инвестиција. Буквално бебећа кожа, а тамо где длачице још расту тотално су паперјасте. Једино се пазух не да.

Prilozi

• преузимање.jpeg
    преузимање.jpeg
    5,8 KB · Pregleda: 3
А што се туђих тела тиче, брига ме за длаке. Има људи који имају и иритације на уклањење длака.
Једино је мало чудно када неко на длакаве ноге носи светле најлон чарапе. Вероватно јер смо се одвикли.
А мушкарци... Па сад, зависи какав третман жели :lol: Не бих се бактала туђим длакама.

Kako smo stigli dotle da se gadimo i grozimo sopstvenog tela?
Pa to je druga krajnost o kojoj pišeš.
Mi i kosu sređujemo kod frizera, znači ne idemo zapušteni i čupavi.
Volim kad muškarac ima lepo raspoređene dlake po telu, kao sad jedan s kim se viđam :zaljubljena:
Ali lepo podšiša dlake dole, ne mora skroz, postoje trimeri, ali i ako obrije malo narastu to je sve lepo

Мени је Philips кућни ласер најбоља инвестиција. Буквално бебећа кожа, а тамо где длачице још расту тотално су паперјасте. Једино се пазух не да.
Ово је мала реклама за Филипс, али могла би да ставиш неку фотку да видимо како апарат ради?

Laseri skoro ne uspevaju na usnama. To su mi rekli i u Zeroni gde su laseri poslednje klase. Šta je sa ovim?

Back