Da li žene sa napumpanim usnama pružaju bolji oralni seks?

stanillo

Početnik
Poruka
23
Lično, nikad nisam imao iskustva sa jednom takvom, ali kada vidiš sve te žene koje su napumpale usne prosto uvek pomislim koliko li je bolje iskustvo oralnog zadovoljavanja koje one pruže naspram drugih, iako naravno ne svodi se sve striktno samo na to...

Ali me zanima šta ostali misle o tome? Više puta sam čuo da neke samo iz tog razloga i pumpaju usne.

Ма јок, али јесте хебозовније кад је гледаш кад ти то ради.
Чисто психолошки.
Zasto?

Prvo mislim da je tema pogresno napisana i da treba zene sa punijim usnama...

jel tu mislis i na kubike silikona u njima?

Meni je to odbojno.

A umereno punije prirodne da. Jbg i pri poljupcu svi vise vole punije mesnatije malo jer su socnije od bas tankih usana

Nista preveliko i konjasto molicu lepo

Zasto?

Prvo mislim da je tema pogresno napisana i da treba zene sa punijim usnama...

jel tu mislis i na kubike silikona u njima?

Meni je to odbojno.

A umereno punije prirodne da. Jbg i pri poljupcu svi vise vole punije mesnatije malo jer su socnije od bas tankih usana

Nista preveliko i konjasto molicu lepo
Добро, теби је одбојно.
Завршио си причу на овој теми.

Sve zene pumpaju usta zbog pusenja. Ne posmatram ih kao ljudska bica, ni njih ni tetovirane.
Cim vidim tetovazu odmah sam gluplji 10 iq bodova. Ne mogu da pisem o oralnom, tu izgubim jos 10 iq bodova.

*izuzetak su samo devojke koje urade minimalnu estetsku korekciju, nesto lepo za oko i dev koje urade lepu tetovazu, sareno cvece i sl ili nesto sto stv ima znacenje nesto bitno ❤

Lično, nikad nisam imao iskustva sa jednom takvom, ali kada vidiš sve te žene koje su napumpale usne prosto uvek pomislim koliko li je bolje iskustvo oralnog zadovoljavanja koje one pruže naspram drugih, iako naravno ne svodi se sve striktno samo na to...

Ali me zanima šta ostali misle o tome? Više puta sam čuo da neke samo iz tog razloga i pumpaju usne.
Pusenje je tehnika koju neke posjeduju a neke ne ,samo izgleda bolje sa debelim usnama.

Napumpana-usta-3-.png

ekstra užitak cenim

Napumpana-usta-3-.png

ekstra užitak cenim

..da, estetski vrlo vrlo veoma tj. neverovatno lepo bdw napaljujuce dok gledas kako te ovo oralise...mislim, hahahha...

Ima tu i psihologije..dakle, sta je to sto nekoga ovde moze da napali?
Mozda cinjenica da imas odnos sa poremecenom osobom?
Mozda je bas to nekom napaljivo, a? :think:

Ne znam zašto se za primer uzima nešto ekstremno, skoro devijantno. To naravno može biti privlačno samo nekim teškim fetišarima.

Govorim o nekoj standardnoj pojavi. Recimo ovako nešto

8ea09281a894e3c3d606482d854df1af.png

Uostalom, mislim da je prirodno da muškarce privlače punije usne, bile one prirodne ili rađene.
Mora se primetiti da većina tih rađenih usana podseća na vaginu, a nije slučajna ta estetska sličnost. U startu takve žene deluju jebozovnije što bi mladi rekli, a i siguran sam da zahvaljujući samim usnama pružaju bolji užitak na stranu tehnika. Neko reče sa njima samo bolje izgleda... Pa malo li je, ako bolje izgleda znači da je veći užitak samo zahvaljujući tome.

..da, estetski vrlo vrlo veoma tj. neverovatno lepo bdw napaljujuce dok gledas kako te ovo oralise...mislim, hahahha...

Ima tu i psihologije..dakle, sta je to sto nekoga ovde moze da napali?
Mozda cinjenica da imas odnos sa poremecenom osobom?
Mozda je bas to nekom napaljivo, a? :think:
А тек кад ставе пирсинг на језик госпођице Барбика.

Back