Da li zene nekad pomazu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako uradi pa ces brzo biti zamenjena, uvek ima boljih i mladjih.

A ti imas neko bolje drustvo gde su kontra obicaji? Ako imas upoznaj me sa njima da vidim i to cudo

Па изгледа да сам нешто старија (удата, дете пети разред) али имам брата који је доста млађи па сам прилично информисана о данашњој омладини. Он се прилично смарао око таквих риба.
Кад и ти порастеш...

Па изгледа да сам нешто старија (удата, дете пети разред) али имам брата који је доста млађи па сам прилично информисана о данашњој омладини. Он се прилично смарао око таквих риба.
Кад и ти порастеш...

A ti mislis da si dovoljno porasla samo zato sto imas dete?

A ti mislis da si dovoljno porasla samo zato sto imas dete?

Па није само да га имам, мислим нисам га родила и оставила па га само имам.
Дете васпитаваш, око њега се трудиш, ствараш за њега, бринеш се и радиш све оно што сам навела у првом посту. Ако треба и мужу да нађеш посао или он теби. То је систем међусобне подршке, разумевања и толеранције. То се зове зрелост. А оваква плитка размишљања ме нервирају, али одбијам ти на године и неискуство.
Не бој се, наићи ћеш на праве жене и нећеш морати да црнчиш за њих целог живота.
А такве, о којима ти причаш, препознају се на километар. Само преброј пластику на њима и ако је дељиво са пет...

Па није само да га имам, мислим нисам га родила и оставила па га само имам.
Дете васпитаваш, око њега се трудиш, ствараш за њега, бринеш се и радиш све оно што сам навела у првом посту. Ако треба и мужу да нађеш посао или он теби. То је систем међусобне подршке, разумевања и толеранције. То се зове зрелост. А оваква плитка размишљања ме нервирају, али одбијам ти на године и неискуство.
Не бој се, наићи ћеш на праве жене и нећеш морати да црнчиш за њих целог живота.
А такве, о којима ти причаш, препознају се на километар. Само преброј пластику на њима и ако је дељиво са пет...

E tebi skidam kapu. Imas moje sve simpatije zbog ispravnog razmisljanja i ne ljutim se na uvrede koje si mi rekla.

Kamo srece da su bar 30 posto zena takve na ovoj planeti.
Kiss.:heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back