Da li zene najvise i najbolje lazu?

Da li zene najvise lazu?

• Da

glasova: 6 85,7%
  • Ne, muskarci vise lazu

glasova: 1 14,3%

• Ukupno glasova
    7
Da li smatrate da zene najvise i najbolje lazu?

Poznato je da zene su manje direktne od muskaraca, i da kod zena uvijek postoji “vise istina” i cinjenice im se mijenjaju kako im se osjecanja mijenjaju

Da li je vas je zena ikada lagala? Da li je bolje lagala od drugih?
Ne hvataj ženu u laži - postaće lukavija

Istina živa, samo je pustiš na default level

zaboga, moram da proverim da li sam ipak žensko :think:

Ti si samo vjerovatno od malena ucena da razmisljas kao musko.

Danas zivimo u relativno bezbjednijem svijetu sa vise prava za zene, ali nasi instinkti i bioloski programing poticu iz kamenog doba kada jedna pogresna rijec znacilo bi smrt.

I danas podsvijesno osjecas da bilo koji nepoznati muskarac pored tebe moze biti fizicka prijetnja.

Ne znam ko je direktniji od mene
nekada je bilo gore, sad sam postala malo civilizovanija
Ali kad neko davi ja kažem daviš malo sad, kada mi je dosadno ja kažem dosadno mi, kada se zainteresujem za nekoga ja kažem vidi svideo mi se neki lik, kada spavam sa nekim ja kažm spavala sam. Ne vidim nikakav razlog da muljam i ne budem direktna. ZApravo, obožavam da budem direktna ! Možda čak i previše uživam u tome..

Ti si samo vjerovatno od malena ucena da razmisljas kao musko.

Danas zivimo u relativno bezbjednijem svijetu sa vise prava za zene, ali nasi instinkti i bioloski programing poticu iz kamenog doba kada jedna pogresna rijec znacilo bi smrt.

I danas podsvijesno osjecas da bilo koji nepoznati muskarac pored tebe moze biti fizicka prijetnja.
mislim da si ti to čitao iz nekih knjiga

Ne znam ko je direktniji od mene
nekada je bilo gore, sad sam postala malo civilizovanija
Ali kad neko davi ja kažem daviš malo sad, kada mi je dosadno ja kažem dosadno mi, kada se zainteresujem za nekoga ja kažem vidi svideo mi se neki lik, kada spavam sa nekim ja kažm spavala sam. Ne vidim nikakav razlog da muljam i ne budem direktna. ZApravo, obožavam da budem direktna ! Možda čak i previše uživam u tome..

Mozda jer nijesi dovoljno bila u situaciji da osjecas pravi strah za svoj zivot.....ili si medjed od zene

Mozda jer nijesi dovoljno bila u situaciji da osjecas pravi strah za svoj zivot.....ili si medjed od zene
a izvini, što bih osećala strah za svoj život?

Živim ceo život u gradu. Nikad mi život nije zavisio od toga da li govorim istinu.
Sa druge strane, ako nekome tako nešto ne prija, otvorena su vrata da ode.

Sasvim je sve jednostavno. Uživam u jednostavnosti odnosa. Mrzim komplikovane stvari.

a izvini, što bih osećala strah za svoj život?

Živim ceo život u gradu. Nikad mi život nije zavisio od toga da li govorim istinu.
Sa druge strane, ako nekome tako nešto ne prija, otvorena su vrata da ode.

Sasvim je sve jednostavno. Uživam u jednostavnosti odnosa. Mrzim komplikovane stvari.

Pa nikad nijesi bila na mracnoj ulici sama sa vecim jacim nepoznatim muskarcem? Ili sa vise nepoznatih muskaraca oko tebe ?

Zene na zapadu su pljackane i silovane na ulicama gradova.....mislis da to se ne moze desiti i kod tebe?

Back