Da li žene mogu da vole muškarca koga su prevarile?

Znam , i muve koje te se ne plaše užasno nerviraju .............odmah spaliti.....

Pa nije bas tako patak, verujem da je o meni stecena potpuno pogresna pretstava poznavanjem delimicnih informacija a ja jesam takav da ne bih da se trudim da nesto "ispravljam" ako je tako vec zakljuceno. Jedino mi bude "malko" krivo zbog ljudi poput tebe, al' to ti je zivot.

Za dragona ......
Sećaš li se ti kad si slobodno diskutovao o temama.....bez tog ustručavanja zbog većinskog neukusa i ograničenosti , i najviše zbog dogmi i prihvaćenog načina društvene komunikacije....

Ja se još uvek sećam kako si diskutovao , i ono što sam pozitivno rekao onda stoji i sada....
Za razliku od većine , ovo pseto pamti ......samo što ne pamtim reči , već psihologiku osobe....duh.....

Ali to je usamljivački sistem, jer se ljudi čude što ih izbegavaš iako imaju Ok stavove....a način razmišljanja ih otkriva više nego sami stavovi koje iznose, dok većina tumači sve preko stavova , pa ih je moguće preveslati kroz medijsko eksponiranje i bleferiju......i ugadjanje po potrebi.....

Ja ne znam sto se ljudi trude da proniknu u to kakav je ko? To je toliko nestabilna i nezahvalna stvar , a najcesce se svodi na nista vishe od onoga sto bi zene iztracarile uz kafu.
Jednu osobu nikad ne mozes upoznati ,a kamoli preko foruma.
Ako mozes onda to nije kompletna osoba nego kompjuterski program koji na pritisnut taster odgovara uvek istom reakcijom :roll:

A sta je sa osvezavanjem braka i povremenim izletima radi osvezavanja ljubavi .......

hehe... osvezavanje, a?:lol::p jedno od glupljih izgovora ili opravdanja... mada, kazu da postoje veze/brakovi koji su nakon takvih stvari navodno chvrshci...:roll: moje mishljenje je drugachije, recimo da verujem da do takvog "uchvrscivanja" dolazi samo usled straha od prekida, pa se sklapaju svi moguci kompromisi i tek tada se u stvari "radi" na toj vezi/braku...

Back