Da li žene koje vole da kuvaju vole da im muževi budu debeli?

Ubediš ga kolko je kuvanje super. Muškarci zapravo vole da kuvaju, samo mnogi nikad ne probaju. Sviđa se i njima kad da se izmeste iz zacrtanih poslova. Onda on tebe nauči kako da otvoriš teglu, a ti njega kako sa napravi dobru čorbu a da je ne otruje zaprškom.
Ма спрема и овај мој, све врсте печења, рибље чорбе, рибе, палачинке, прженице...а ја стварно кувам на силу.

Toga ima i obrnuto, znam jednu koja kaže da ju je mož godinama tovio čokoladama namerno, da je ne bi drugi gledali..

to je boles, šta drugo reći?

Valjda ti je važno da tvom partneru bude dobro, da bude poželjan supriotnom polu i da ti bude lep svaki dan?
I, ko je tu kriv ? Muškarac koji je tovio čokoladama ili ona koja ih je jela nekontrolisano ?

naravno
samo sam navela da ima i suprotnih slučajeva
Meni to nepojmljivo da želiš partnera da načiniš ružnim da ga drugi ne bi hteli
Има и обрнутих случајева, кад момак остави девојку која је била екстремно дебела само зато што је смршала.

Šta nije. Kuvanje je umetnost
Ја немам жељу да будем профи, трудим се да буде укусно због укућана, али да не морам не бих кувала више од 3 пута годишње.

Ја немам жељу да будем профи, трудим се да буде укусно због укућана, али да не морам не бих кувала више од 3 пута годишње.
Naravno, stvar je ličnih preferencija. Ja volim da kuvam, ali samo kada ja to želim. Ne volim kao obavezu, što kad imaš decu - mora.

Paljevina ima svugde. Francuzi su kao neki majstori, a šta jedu da ti se smuči život. Italijani krljaju ono što imaju pa kao neka njihova kuhinja...
Ma što paljevina? Ja obožavam da probam nacionalne kuhinje i da spremim (kako znam i umem) to nešto novo. Volim kad je hrana i lepa na tanjiru.
Što se tiče američke kuhinje, tu stvarno nema nekih nacionalnih jela. Čizkejk ne volim.

Ma što paljevina? Ja obožavam da probam nacionalne kuhinje i da spremim (kako znam i umem) to nešto novo. Volim kad je hrana i lepa na tanjiru.
Što se tiče američke kuhinje, tu stvarno nema nekih nacionalnih jela. Čizkejk ne volim.
Neki dan sam pisao o Cezar salati. To je američka hrana. Ne jedu ameri samo hamburger i hot dog. Kod njih je jako popularan roštilj i tu su majstor, a za to se obično vataju muškarci :)

Ima žena koje vole da kuvaju i stalno nutkaju svoj emuževe/partnere hranom.
Da li volite da oni budu debeli?
Da li je to znak ostalim muškracima i ženama da ste dobra kuvarica?
Ta sam, stalno nutkam da jedu i srećom samo žmu je debeo, zapravo krupan je a ne debeo 🤗 Djeca znaju odbiti hranu ali on nikada 🤣

naslov teme me navodi na zaključak da se svetu ne može ugoditi
ako žena ne kuva -- lenja je, ne misli da joj muž i deca budu nahranjeni i zdravi
ako sprema sva tri obroka i još uživa u tome..eto oće da natovi muža. da je ne bi varao..
msm alo ljudi, 21. vek je dokle ćemo kriviti žene za sve i svašta, msm ali stvarno
Обожавам те :lol:

Back