Da li zena treba pomoci?

Paula

black cat
Moderator
Poruka
17.037
Da li zena treba pomoci muskarcu tokom seksa?
Na primjer mnogo je ljepsi osjecaj za zenu, kad nogama obavije musku zadnjicu i trudi se pri tom da mijesa.
Pa nije to pomoć, uopšte nije kao da mu ona pomaže. Pa tucaju se zajedno, ona radi to radi većeg užitka. Ili je početna pretpostavka da je kao lutka?
 

kiriku1

Poznat
Poruka
8.455
Svako se ebe za sebe, kaze poslovica... Medjutim stvari su uzajamno povezane... Ja iskreno ne bih mogao da spavam sa zenom, ako ona istinski ne uziva...To me dodatno pokrece... Uvek zelim to da vidim... Isklucivo me zanima njen vrhunac, zato sto je tad najbolja :mrgreen: ... E sad to naravno uopste nije vidljivo niti sam opsednut sa tim, ali uvek postoji tu negde i onda kada izgledam kao zivotinja:D... Sa druge strane zena koja zeli iskljucivo mene da zadovoli mi nije toliko privlacna, ne volimto da primetim u sexu... Volim da se skroz opusti i samo misli na sebe i svoj uzitak, a onda kada dodje do prave kulminacije onda ce ona sama nesvesno postati ono sto ja hocu od nje... Dakle, mislim da sve to treba da pocne od muskarca i ako pocne i ide onako kako treba, onda o seu nema sta na se prica, bicesuper....
 

Lagerta

Poznat
Moderator
Poruka
7.315
Ubuduće onda naglasi da se radi o misionarskoj pozi , da nas ne dovodiš u zabludu jer sam se i ja ponadala da je tema o pomoći ženi u kućnim poslovima :D
Legni na leđa i pravi se mrtva :D Ako mi prija sex, naravno da ću pokretima omogućiti još veći užitak, samim tim i njemu.
 

Mačka_Zagrebačka

Stara legenda
Moderator
Poruka
76.748
to ovisi od partnera :lol:

recimo ako je neki namcorasti tip u pitanju, ono pomognes mu, on se izbezumi zavrsi za par minuta pa te jos okrivo sta ga ubrzavas i lozis toliko da je gotov brzinom munje pa svasta nesto :aha: neki put je bolje da zena nikako ne pomaze :nono2:
a onda opet, ako naidjes na nekog maratonca pa on sve gleda kako da te izmori, pa ovako pa onako pa red je da mu pomognes da dusu ne ispustis :rotf:
 

Top