Da li zena stvarno moze da voli ili samo to rade muskarci!

Gost118

Elita
Poruka
22.446
medena:
Gazdarica:

I ja. Mada se nekad posle pokajem zbog toga. Ali, c'est la vie...Pa onda neko vreme ne mogu ocima da ih vidim :evil: :( . Mislim, ceo muski rod. Pa posle opet mogu... :wink: 8)
Hahaha, Medena... Nekad je i kod mene tako bilo, a onda sam skontala u cemu je stos tj. kako da razocarenja zbog jedne osobe ne projektujem na cijeli muski rod... :wink:

medena

Zainteresovan član
Poruka
227
Gazdarica:
medena:
Gazdarica:

I ja. Mada se nekad posle pokajem zbog toga. Ali, c'est la vie...Pa onda neko vreme ne mogu ocima da ih vidim :evil: :( . Mislim, ceo muski rod. Pa posle opet mogu... :wink: 8)
Hahaha, Medena... Nekad je i kod mene tako bilo, a onda sam skontala u cemu je stos tj. kako da razocarenja zbog jedne osobe ne projektujem na cijeli muski rod... :wink:

Na ovo sam i mislila 8). Ali da ne lazem, postoji period u kome bas "projektujem" :twisted: (ma, ko da sam arhitekta :lol: )
poz. Gazdarice

Gost118

Elita
Poruka
22.446
Ma, niko ovdje ne trazi, niti ocekuje da svi i sve pisu ispravno, ali zaista me cudi otkud toliko gresaka oko rijeci sumnja, sumnjati... Do sada sam ucestovavala na nekoliko foruma i na svakom od njih, masa ljudi je te rijeci pisala pogresno...
I sad se pitam, da li zaista tako mnogo ljudi i izgovara lj, umjesto nj, kao i kako to da ne primijete u knjigama kako se pise... Nisu to tako rijetke rijeci...