Da li žena mora podnositi izveštaj mužu

To je možda bilo u bakino vreme, sad su druga vremena :rtfm:

To je možda bilo u bakino vreme, sad su druga vremena :rtfm:
Gossip Shut Up GIF by Skrz.cz

Izveštaj, to mu beše opis gde je bila i šta je radila...u većini situacije to je rutinska priča koja traži komentar, podpitanja i diskusiju, a onda slede pitanja izvestioca....sve ti to lepo ispričaš siguran da nisi ništa reako što ne treba, ali je sve to nevažno...ona čuje i ono što nisi rekao i nalazi se u njenoj glavi....odnekud :)

Normalno je reći gdje ideš i kada se vraćaš.
Nije normalno pravdati se zašto ideš i objašnjavati zašto ćeš se toliko zadržati.
To je OK !
Jedno drugo isključuje
Samim javljanjem pri odlasku isključuje se svako dalje preispitivanje jer je onda to nisko i necivilizovano , ako ti je osoba već rekla gde ide i kad se vraća , šta ima da zapitkuješ dalje !?
To je onda odraz nepoverenja i nepoštovanja

Bila sam kod dečka, nemoj sad da mi praviš problem bez problema, kad znaš da imam pravo na slobodu skretanja...:)

Kao da je bitan taj izveštaj osim za preventivu sumnji....ako ne kaže, možda počne da sumnja, pa iskoči neki "nevažan" kostur...Dečka bi mogla da opravda, ali kosturi ne mogu da se opravdaju...

Hvala na oglašavanju, nisi mor'o, inače ne mesim , kućna pomoćnica to radi. Ja samo lajkiram i nokte lakiram. :manikir:
ma ne bi ti answerovo al sam ziveo 30 godina preko puta kalisa u 100sqm sa pogledom od koga boli glava, pa eto zato ti se poverevam. mistikov si tip, on takve lakirane najvise gotivi. :p:

ja sam nako za rusticne dame, iz nizih slojeva, posto je ono iz visih sto sam imo, skoro sve frigidno :lol:

Back