Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 91.421
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za mene je to civilizacijski čin kad izlaziš iz kuće da se javiš gde ideš i kad se vraćaš
U redu rutina kad ideš na poso !
Izaći preko vrata kao zadnja funjara je baš džiberski
To je možda bilo u bakino vreme, sad su druga vremena
To je možda bilo u bakino vreme, sad su druga vremena
ne mozeMože do pijace na pola sata.
Normalno , domaće vaspitanje nalaže i kad ulaziš da kažeš zdravo ili dobar dan !Ма наравно. Ред је да се јавиш и када излазиш, а богами и када улазиш.
ebote uvek momak pravi problem..Naravno da mora. I to ne samo mužu nego i momku
To je Red.
Može do pijace na pola sata.
Jel tako rade u natou?Ako je on finansira mora svakako.
mora da zna na čemu jeebote uvek momak pravi problem..
To je OK !Normalno je reći gdje ideš i kada se vraćaš.
Nije normalno pravdati se zašto ideš i objašnjavati zašto ćeš se toliko zadržati.
palcala bi te 200 evra marlonu samo da sedis pored njega
Vas čovek da ima u kući uplaćivao bi tom Marlonu 200evra mesečno samo da vas što više izvodi iz kuće.
O, ustani, ne valjaj se za džabe ne sedim ja kraj nikakvih marlona . De otresi prašinu pa kreni ispočetka.palcala bi te 200 evra marlonu samo da sedis pored njega
kad me pominjes samo da se oglasim, da mi cujes glas bez da mora da mi mesis sise ko u varljivom letuO, ustani, ne valjaj se za džabe ne sedim ja kraj nikakvih marlona . De otresi prašinu pa kreni ispočetka.
ma ne bi ti answerovo al sam ziveo 30 godina preko puta kalisa u 100sqm sa pogledom od koga boli glava, pa eto zato ti se poverevam. mistikov si tip, on takve lakirane najvise gotivi. :Hvala na oglašavanju, nisi mor'o, inače ne mesim , kućna pomoćnica to radi. Ja samo lajkiram i nokte lakiram.
Nikad uz jelo, to je direktni atak na gastrointestinalni sistem, a preko njega na pojedine organe...Izvestaj se podnosi uz servirano pečeno pile, krompiriće, šopsku i ladno pivo.