- Poruka
- 87.978
Ono, lepo se najedete pa se na kraju zasladite (kolači ili slično) pa vam se ne sviđa sladak ukus u ustima te zatrpate nečim slanim, pa onda opet...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu odmah posle jela da jedem slatkise.Treba da prodje neko vreme,bar sat vremena.Ono, lepo se najedete pa se na kraju zasladite (kolači ili slično) pa vam se ne sviđa sladak ukus u ustima te zatrpate nečim slanim, pa onda opet...?
ja i slano tokom jela zalijem slatkimOno, lepo se najedete pa se na kraju zasladite (kolači ili slično) pa vam se ne sviđa sladak ukus u ustima te zatrpate nečim slanim, pa onda opet...?
uuu, ja to ne voilim. Ne volim da mešam u istom zalogajuja i slano tokom jela zalijem slatkim
nista lepse od piletine prelivene medom
ne zna...ne znas ti sta valja.
Kombinacija tih ukusa se uči dok je čovek mlad... Padaju mi na pamet flekice sa kupusom...probao sto puta. Ne volim. Strogo vodim računa kad naručujem da nije nešto slatko.
šećer je smrt. To treba izbegavati maksimalnoKombinacija tih ukusa se uči dok je čovek mlad... Padaju mi na pamet flekice sa kupusom...
po austrougarskom receptu se u to dodaju začini: šećer, so, cimet i biber... i to je carstvo ukusa
Ne boj se... to su govorili i za puter, pa su ga vratili na velika vrata...šećer je smrt. To treba izbegavati maksimalno
puter je uvek bio na listi dobrih. Ali zato je margarin smrt.Ne boj se... to su govorili i za puter, pa su ga vratili na velika vrata...
Govorim o puteru koji je kod nas bio na crnoj listi bar 50 godina, ali su se zato sagradile fabrike nezdravog ulja i nezdravog margarina i mi smo to jeli decenijama, jer su nas lagali da je to zdravo...puter je uvek bio na listi dobrih. Ali zato je margarin smrt.
Govorim o puteru koji je kod nas bio na crnoj listi bar 50 godina, ali su se zato sagradile fabrike nezdravog ulja i nezdravog margarina i mi smo to jeli decenijama, jer su nas lagali da je to zdravo...
dve solucije:Ono, lepo se najedete pa se na kraju zasladite (kolači ili slično) pa vam se ne sviđa sladak ukus u ustima te zatrpate nečim slanim, pa onda opet...?
Možda se geni aktiviraju signalima iz spoljašnje sredine, tako da "informacija" ide od spolja ka unutra, preko enzima, pa do genoma na nivou DNK, što dovodi do sinteze određenog lipida. Šta misliš o ovom?dve solucije:
pankreas, kandidat za dijabetes 2
takodje osobe sa genetskim faktorom lipida (gojaznost džaba i naj naj dijeta)
nesam školovala od vremenaMožda se geni aktiviraju signalima iz spoljašnje sredine, tako da "informacija" ide od spolja ka unutra, preko enzima, pa do genoma na nivou DNK, što dovodi to sinteze određenog lipida. Šta misliš o ovom?
šećer učestvuje u formiranju masnih naslagašećer je smrt. To treba izbegavati maksimalno
zavrsio sam kod dezerta, posle samo moze kafa i kisela.Ono, lepo se najedete pa se na kraju zasladite (kolači ili slično) pa vam se ne sviđa sladak ukus u ustima te zatrpate nečim slanim, pa onda opet...?
nista lepse od piletine prelivene medom
Kombinacija tih ukusa se uči dok je čovek mlad... Padaju mi na pamet flekice sa kupusom...
po austrougarskom receptu se u to dodaju začini: šećer, so, cimet i biber... i to je carstvo ukusa