Da li zaslužuje sažaljenje ili osudu?

Misliš da je uradio dobru stvar što je nepromišljeno odlučio da se tako tetovira kad je imao 18 godina?

Meni zvuči kao i ono što forsiraju u AmeriKi da muškarci treba da odseku pišu ako im se više sviđa da nose suknje
18.godina više ne može da bude merilo.
XXI vek je doneo veliki pad intelekta.
A gospodina mi nije žao. Ja ga prva ne bih zaposlila u svojoj firmi

Neimenovani čovek, koga kineski mediji nazivaju samo gospodinom A, nedavno je postavio objavu u Morning Star News i šokirao je celu zemlju svojim neobičnim izgledom.

Ovaj 24-godišnji muškarac tvrdi da je bio buntovni mladić koji se takođe borio sa depresijom i nalazio utočište u svojim tetovažama. Prvo je počeo da tetovira svoje telo, ali je pre šest godina doneo radikalnu odluku da tetovira lobanju na licu. Dizajn je imao tamne rupe oko očiju i na nosu, zube oko usta i uzorak mozga na njegovoj obrijanoj glavi. U to vreme je bio zadovoljan time, ali je brzo shvatio da će mu dizajn veoma otežati normalan život.

„Proteklih šest godina su bile veoma teške za mene i moju porodicu“, rekao je gospodin A. „Nisam mogao da nađem posao, često su me vređali korisnici interneta kada sam radio uživo, a bilo je veoma teško koristiti Face ID na svom telefonu. Bilo je zaista sramotno.”

Pogledajte prilog 1663802

Da li zaslužuje sažaljenje ili osudu?
Zaslužuje psihijatriju.

Back