Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
jexic@
jexic@
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jexica:Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
)Hmmmmmmmmm:ja ne nikada mora da me obori snogu kada je ugledam ovo piskaranje na netu je za mene zezanje ubijanje vremena.
))))))Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
)
))ho ho vilce pa dali ti to mene traziz tu sa ja lol,nego dali si ti ta nokaut riba bas me zanima?????vila_raviojla:Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
Ah tu si)
Ma samo se zezam , nisam odolela da pitam))
Hmmmmmmmmm:ho ho vilce pa dali ti to mene traziz tu sa ja lol,nego dali si ti ta nokaut riba bas me zanima?????vila_raviojla:Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
Ah tu si)
Ma samo se zezam , nisam odolela da pitam))
))
))))) oboren je zauvek
)
))
, a ti se samo fino okrenes i bjez!! plus ako si isao u neki drugi grad, pa odose te pare za gorivo
( jesam skrtica) zahebi te veze preko neta
jexica:Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
jexic@
tuturutu:Ma da, super je na nevidjeno.Jednom smo lozili nekog pacera na netu. Cak smo mu i sliku poslali,a tada u sobi nije bila ni jedna zenska osoba (a kamoli neka dobra riba). Mucenik je cekicao sutra 2 sata u parku na Cuburi.Bio je ubedjen da ceka ljubav svog zivota!