Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
jexic@
jexic@
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jexica:Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
Hmmmmmmmmm:ja ne nikada mora da me obori snogu kada je ugledam ovo piskaranje na netu je za mene zezanje ubijanje vremena.
Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
ho ho vilce pa dali ti to mene traziz tu sa ja lol,nego dali si ti ta nokaut riba bas me zanima?????vila_raviojla:Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
Ah tu si)
Ma samo se zezam , nisam odolela da pitam))
Hmmmmmmmmm:ho ho vilce pa dali ti to mene traziz tu sa ja lol,nego dali si ti ta nokaut riba bas me zanima?????vila_raviojla:Hmmmmmmmmm:moze vilo moja samo mora da udaras jako inace ostajem na nogama.odgovara kraljevicu marko.
Ah tu si)
Ma samo se zezam , nisam odolela da pitam))
jexica:Da li zapocinjete vezu na slepo tj. preko internet pricaonica i ostalih gluposti koje danas postoje??? (npr.pricaonice preko fix. telefona i sms-ova)
jexic@
tuturutu:Ma da, super je na nevidjeno.Jednom smo lozili nekog pacera na netu. Cak smo mu i sliku poslali,a tada u sobi nije bila ni jedna zenska osoba (a kamoli neka dobra riba). Mucenik je cekicao sutra 2 sata u parku na Cuburi.Bio je ubedjen da ceka ljubav svog zivota!