Да ли Запад постаје асексуалан?

Klinci kažu da 20% momaka spava sa 80% devojaka. Ako nisi popularan/zgodan/bogat nema ni sexa
U Srbiji, moderne generacije imaju sve manje segsa nego njihovi ocevi, pa cak i dedovi ne samo zbog ornografije i te bolesne segsualne nejednakosti (da je tako nazovem), vec i zbog sveopsteg vracanja ''slavnom srednjem veku'' od 1989. do danas, narocito kod generacija od 1995. i mladjih.
 
Исти тренд као у Кореји, Јапану, присутан је и тамо

И тако, нико више нема секс – али зашто?

Људи средњих година немају много. Млади људи немају много. Јапанци немају много. Нити Британци , Аустралијанци или Американци.Током протекле деценије низ студија је открила значајан пад сексуалне активности широм света, а последњи пример за то је недавна студија фокусирана на САД која показује пад од 2009. до 2018. у свим облицима партнерске сексуалне активности и опадање код адолесцената.
normalno..ljudi se sve vise okrecu emocijama...bio je davno jedan sf utopijski film o buducnosti, gde ce biti zabranjene bilo kakve emocije, samo sex i nista vise...i eq policija koja sve kontrolise, vidi devojku i mladica zaljubjene koji se samo miluju pogledima. a ovo dvoje ih primete, oma se na brzaka svuku i krenu da se taslace pred njima...policija kaze ok, tako treba.

umetnost uvek ide ispred vremena. pa cak i losa kao ova duhovita scena.
 

Why Men's Testosterone Has Declined by 25% in Only 20 Years

И то није само у САД; слични трендови се појављују широм света, од Европе до Аустралије. Овај глобални образац сугерише да фактори који доприносе овом паду – било да се ради о животном стилу, животној средини или променама у исхрани – нису локализовани, већ део шире, међународне промене.

Перспектива из дана у дан

Замислите - 2000. године, да сте ходали улицом, ниво тестостерона би вероватно био око 33% већи него данас. Просечан ниво је пао са око 605,39 нг/дЛ на само 451,22 нг/дЛ до 2016.
 
Poslednja izmena:

Back
Top