Da li za muskarca zelite viteza iz ranijih vekova?

ne. vitezovi se nisu kupali niti prali zube i garant su smrdeli ko stale. a ni dame boga mi nisu bile bolje. pa jos kad dragi krene u krstaske ratove, stavi ti pojas nevinosti,aka metalne gace i zakljuca te, pa se prvom prilikom uneredis, zardja ti brava,ojede ti se gu.zica i inficiraju ti se okolni reprotuktivno-fekalni organi, garant bude veselo,a tek sto se obraduje mocni vitez kad se vrati sa pohoda! tj ako se vrati. ako se ne vrati,moras kod kovaca da otkiva gace.

pitanje za zene

Da li za muskarca zelite viteza i ranijih vekova?
da li mislite da je nekada bilo romanticnije sve, bez telefona, interneta, sms, diskoteka u kojima ne cujes nista kada ti neko pridje ............

da li bi to zamenili muskarcima koji su se smatrali vitezovima zastitnickog stava....ljubavnim pismima.....balovima u velikim haljinama......dzentlmensko ljubljenje u ruku............da li je to pretenciozno za danasnjicu

Mislim da jeste. Romantična sam i mislim da bi mi takav pristajao... Sumnjam da ima takvih danas... Ima, ali vrlo malo... :(

pitanje za zene

da li mislite da je nekada bilo romanticnije sve, bez telefona, interneta, sms, diskoteka u kojima ne cujes nista kada ti neko pridje ............

da li bi to zamenili muskarcima koji su se smatrali vitezovima zastitnickog stava....ljubavnim pismima.....balovima u velikim haljinama......dzentlmensko ljubljenje u ruku............da li je to pretenciozno za danasnjicu

ima i to viteštvo svojih čari...

daaaa......i picajzle.....i vaške......i polno prenosive bolesti..........kurtoni od ovčijeg debelog creva.........stručni doktori koji su za svako oboljenje puštali malo krvi........:mrgreen:

pa kada smo tako savremeni odkud sida i druge prenosive bolesti i sada kako to da nisu nasli lek protiv kancera samo smo se obukli u savremeniju odecu ali nisamo toliko napredovali, a lekari i danas ubiju silne paciente iz nehata kakao se to desava kada smo toliko savremeni

pitanje za zene

Ts, ts..
Naravno, svesna si da je taj vitez ranijeg veka proizvod literature?

Back