Да ли Вучић заслужује доживотну робију?

Милан 1977

Zainteresovan član
Poruka
378
С обзиром на степен његове издаје и пљачке, укључујући његове сараднике, доживотна робија му не гине. Да је Србија нормална земља као што није, војска и полиција би ухапсиле Вучића и комплетну Владу, све позатварале на доживотну робију и одузеле целокупну имовину ових лоповчина и издајника.

Poslednja izmena od moderatora:
sve njegove izdaje ?
nabroj ih molim te

o pljackama nemoras jbg nema tog predsednika pa ni u svetu koji se ne ofatira ... sad manje ili vise to je vec individuano... vidi sta radi bajdenov sin... a mi skacemo ako vucicev sin recimo prne na javnom mestu ili ode na utakmicu i tamo nekog mrko pogleda...
prosli politicari su nam bili oreoli postenja ? sigurno nisu, nemoj da ih nabrajamo...

dakle daj te izdaje ipak si otvorio veoma ozbiljnu temu sa veoma ozbiljnim optuzbama

С обзиром на степен његове издаје и пљачке, укључујући његове сараднике, доживотна робија му не гине. Да је Србија нормална земља као што није, војска и полиција би ухапсиле Вучића и комплетну Владу, све позатварале на доживотну робију и одузеле целокупну имовину ових лоповчина и издајника.

Kako to misliš da je Srbija normalna zemlja?

Navedi mi primer normalne zemlje u kojoj vojska i policija vrše državni udar i po kratkom postupku pokolje svu državnu elitu?

Poslednja izmena od moderatora:
С обзиром на степен његове издаје
Чипуљчанин није издао Косово. Косово је у бесмисленом рату који је повео против Косовских Албанаца који су имали НАТО за савезника за вјек и вјеков изгубио Балкански касапин својом капитулацијом у Куманову 1999. године.
Е то је друго, али о томе може да се размишља тек када не будете више гласали за вашег Вољеног Чипуљчанина!

sve njegove izdaje ?
nabroj ih molim te

o pljackama nemoras jbg nema tog predsednika pa ni u svetu koji se ne ofatira ... sad manje ili vise to je vec individuano... vidi sta radi bajdenov sin... a mi skacemo ako vucicev sin recimo prne na javnom mestu ili ode na utakmicu i tamo nekog mrko pogleda...
prosli politicari su nam bili oreoli postenja ? sigurno nisu, nemoj da ih nabrajamo...

dakle daj te izdaje ipak si otvorio veoma ozbiljnu temu sa veoma ozbiljnim optuzbama
idi na Kosmet pa pitaj Srbe kako su živeli pre 13 godina a kako sad....
Đilas je kriv verovatno :p

Kako to misliš da je Srbija normalna zemlja?

Navedi mi primer normalne zemlje u kojoj vojska i policija vrše državni udar i po kratkom postupku pokolje svu državnu elitu?
У праву је, Словину. Да је Србија нормална земља, полиција би због више почињених кривичних дела ухапсила твог Вољеног Чипуљчанина!

srbi su tamo prodani prebacivanjem pitanja kosova iz SB UN u brisel sto je delo jeremica i tadica.
ali se o tome cuti jel ...

kada smo se odrekli rezolucije 12 44 i SB UN koji je bio nadlezan za nju mi smo se odrekli kosova , ocu reci politicari a to niej ucinio vucic

mi kao narod nismo i necemo!

srbi su tamo prodani prebacivanjem pitanja kosova iz SB UN u brisel sto je delo jeremica i tadica.

kada smo se odrekli rezolucije 12 44 i SB UN koji je bio nadlezan za nju mi smo se odrekli kosova , ocu reci politicari a to niej ucinio vucic

znači mala izdaja nekih likova opravdava sve naredne velike izdaje drugih likova?

Ne moraš baš na Kosmet, pitaj normalne ljude u Srbiji kako su živeli
pre 13 godina a kako sad žive.
Mada ne verujem da vi pljuvači po Srbiji znate ikoga normalnog.

A to ko je prebacio pitanje KiM iz SB u Brisel verovatno čak i vi,
obožavaoci Đilasovog lika i dela znate...
:mazi:

Zaslužuje, jašta nego zaslužuje
Odgovor na pitanje zašto se to nije desilo je da su se naši prijatelji/neprijatelji dogovorili da im trenutno odgovara da im budemo kao neka vrsta kloake, zamoraca, robova...Nešto kao što su se Francuzi i Nemci dogovorili da im Švajcarsku bude mažena princeza, e pa samo obrnuto.

Ne moraš baš na Kosmet, pitaj normalne ljude u Srbiji kako su živeli
pre 13 godina a kako sad žive.
Mada ne verujem da vi pljuvači po Srbiji znate ikoga normalnog.

A to ko je prebacio pitanje KiM iz SB u Brisel verovatno čak i vi,
obožavaoci Đilasovog lika i dela znate...
:mazi:
Узми још један сендвич од Вучка :D:D:D

Prespavao si, odrekli smo se Kosova 99-e.

Narod se toliko nije odrekao Kosova, aha, evo svaki dan se nerviraju i ne mogu da spavaju jer isto nije vise pod suverenitetom Srbije.

Zene uzimaju bromazepam, a muskarci drmnu 2 sljive da mogu uopste da spavaju uvece, sve zbog Kosova.

Back