Da li Vučić kontroliše Orbana, AFD, Fica, Lavrova i Sija?

Vucic je Spasitelj, a ti biras nekog barabu
Spasao Srbe na Kosovu Srpska policije, Srpskih gradonacelnika, Srpskih tablica, Srpske elektroprivrede, Srpskih institucija, Srpskih Gazivoda, zivota Srpskih mladica iz Banjske..a ranije i prisustva Srpsje vojske na Kosovu dok je opremao stan a mi ginuli....

Pored takvih spasitelja nama bi i apokalipsa dosla kao spasenje.

Da li nesto nije tacno ili mufte sendvic bas sve trpi?

Poslednja izmena:
Spasao Srbe na Kosovu Srpska policije, Srpskih gradonacelnika, Srpskih tablica, Srpske elektroprivrede, Srpskih institucija, Srpskih Gazivoda, zivota Srpskih mladica iz Banjske..a ranije i prisustva Srpsje vojske na Kosovu dok je opremao stan a mi ginuli....

Pored takvih spasitelja nama bi i apokalipsa dosla kao spasenje.

Da li nesto nije tacno ili mufte sendvic bas sve trpi?
Nista nije tacno SNS i SNSDodik pokusavaju vratiti cast Srbinu koju su izdajnicke bande prije njih prodale za judine srebrenjake.

Sada ce Bosnjaci da ti uzmu i MUP jer srpski narod nije stao iza Predsjednika Milorada Dodika, ali kad bolje razmislim na nekim primjerima i vidim zasto se ovo sve desava. Sve bi prodala za radno mjesto u carsiji
Ih, od kada se uzima šta i koliko ko hoće, a ti sada meni tu...
Ja imam radno mjesto, iako sam čarkšijska žena, što je danas rijetkost...
Imaš i ti, prezime. :)

Nista nije tacno SNS i SNSDodik pokusavaju vratiti cast Srbinu koju su izdajnicke bande prije njih prodale za judine srebrenjake.
Sta nije tacno?
Nije potpisao Briselski i Ohridski sporazum?
Nije ukinuo Srpsku policiju?
Nije bojkotom omogucio Siptarke gradonacelnike na severu?
Ko upravlja Gazivodama u skladu sa onim sto je potoisao?
Ko vodi elektroprivredu i skladu sa njegovim potpisom?
Da li RKS tablice nesmetano ulaze u Srbiju?
Da li Srbija priznaje Kosovske diplome?

Kako te nije sramota da toliko lazes?????

Jeste da, zasto ste zaljubljeni u Bosnjake koji satiru i raspamecuju nas narod
Dopreponko, ako je i dotle ....Niti sam zaljubljena u njih, a niti ih mrzim. Volim sve normalne ljude. Trudim se da normalno i vjetropirasto razmišljam o svemu. Da se ne opterećujem. Ponekad me emocije puknu, pa se iskalim na najjačim. Neću valjda na najslabijim, narodom napaćenim i poniženim.

Dopreponko, ako je i dotle ....Niti sam zaljubljena u njih, a niti ih mrzim. Volim sve normalne ljude. Trudim se da normalno i vjetropirasto razmišljam o svemu. Da se ne opterećujem. Ponekad me emocije puknu, pa se iskalim na najjačim. Neću valjda na najslabijim, narodom napaćenim i poniženim.
Dokolenko-dokolica, razbibriga kakve sad prepone?

Kosovo su prodali Kosovari kada su poceli Albancima prodavati imanja 80tih i seliti za BG. A.Vucic je bio tada jos neafirmisan kao politicar. A.Vucic spasava sto spasiti moze
Lazes nas ili sebe?
Pa Vucic je u koaliciji sa SPS, naslednicima SKJ za cije vreme se sve to desavalo.

Nago kako spasava? Dajuci im policiju, Gazivide, vlast na severu, tablice, pozivni broj, omogucivsi im nesmetan prustup medjunaridnim institucijama u vreme dok se njegovi poslanici zaklinju na ustav Kosova????

Nadam se da te bar dobro placaju za ovo lupetanje

Lazes nas ili sebe?
Pa Vucic je u koaliciji sa SPS, naslednicima SKJ za cije vreme se sve to desavalo.

Nago kako spasava? Dajuci im policiju, Gazivide, vlast na severu, tablice, pozivni broj, omogucivsi im nesmetan prustup medjunaridnim institucijama u vreme dok se njegovi poslanici zaklinju na ustav Kosova????

Nadam se da te bar dobro placaju za ovo lupetanje
Placaju odlicno, takodje i redovno. Mislim ne kao tebe jer ja piskaram sa lokalnih izletista, a ti do Tajlanda dobacio, ali zadovoljan sam 😄

Back