Da li vrh SPC-a mora da bude u službi Vučićevog opstanka na vlasti i zašto?

Која је разлика?

СПЦ треба да буде на страни правде и истине.
Da li je neko isao da razgovara sa Patrijarhom?Kako ce im dati podrsku kada ne zna ni sta hoce ni koji su im ciljevi?
Ja podrzavam proteste ali kada se vidi u kom pravcu to ide mozda cu se predomisliti.SPC mora znati kome i cemu daje podrsku.Dati podrsku nekome ko ce sutra da ukida vjeronauku u skoli i bori se protiv SPC?

Da li je neko isao da razgovara sa Patrijarhom?Kako ce im dati podrsku kada ne zna ni sta hoce ni koji su im ciljevi?
Ja podrzavam proteste ali kada se vidi u kom pravcu to ide mozda cu se predomisliti.SPC mora znati kome i cemu daje podrsku.Dati podrsku nekome ko ce sutra da ukida vjeronauku u skoli i bori se protiv SPC?
Захтјеви су познати већ мјесецима.

Она страна која не разбија вилице дјевојкама је свакако на страни правде. Бог не воли силу.
Sada ulazis u neke druge sfere
Nemam pojma na sta ciljas
Ja samo pokusavam da zastitimSPC od vas pravednika( nevernika)
Kako ste providni, imajte bar malo slifa , bar malo svoje misli , a ne da kao papagaji ponavljate jednu te istu glupost

Sada ulazis u neke druge sfere
Nemam pojma na sta ciljas
Ja samo pokusavam da zastitimSPC od vas pravednika( nevernika)
Kako ste providni, imajte bar malo slifa , bar malo svoje misli , a ne da kao papagaji ponavljate jednu te istu glupost
Kritika patrijarha nije mržnja prema SPC. Pravoslavni nemaju nepogrešive episkope.

Захтјеви су познати већ мјесецима.
Mislis na zahtjeve Vucicu?
To nema veze sa Patrijarhom.Neko od autoriteta sa strane protesta mora dati garancije SPC da se nece nista raditi protiv Crkve.Ili da razmisljam da sljedeca vlast dopusti pojedincima da nam prekidaju molitve u Crkvi zato sto oni Crkvu ne vole.Jesi li ti procitao temu.Ne osjecas mrznju prema Crkvi,Patrijarhu,svestenstvu,monastvu...

Mislis na zahtjeve Vucicu?
To nema veze sa Patrijarhom.Neko od autoriteta sa strane protesta mora dati garancije SPC da se nece nista raditi protiv Crkve.Ili da razmisljam da sljedeca vlast dopusti pojedincima da nam prekidaju molitve u Crkvi zato sto oni Crkvu ne vole.Jesi li ti procitao temu.Ne osjecas mrznju prema Crkvi,Patrijarhu,svestenstvu,monastvu...
То су Вучићева параноидна бунцања. Ко ће забрањивати или радити против СПЦ?

Back