- Poruka
- 26.643
Jeste nebeske, ovo je iz delokruga za koju bi trebalo da brinu nadležne institucije.
Правда и на Земљи може постојати.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste nebeske, ovo je iz delokruga za koju bi trebalo da brinu nadležne institucije.
Opet glupi napad na neistomisljenikaGotovi su ti lopovi džabe palamudiš![]()
Da li je neko isao da razgovara sa Patrijarhom?Kako ce im dati podrsku kada ne zna ni sta hoce ni koji su im ciljevi?Која је разлика?
СПЦ треба да буде на страни правде и истине.
Захтјеви су познати већ мјесецима.Da li je neko isao da razgovara sa Patrijarhom?Kako ce im dati podrsku kada ne zna ni sta hoce ni koji su im ciljevi?
Ja podrzavam proteste ali kada se vidi u kom pravcu to ide mozda cu se predomisliti.SPC mora znati kome i cemu daje podrsku.Dati podrsku nekome ko ce sutra da ukida vjeronauku u skoli i bori se protiv SPC?
A zato nije? Nije crkva zabijala glogov kolac ni Turcima ni nikome. I me treba tome da se bavi.Иста је то аждаја. Петог октобра јој није задат коначни ударац па је опет оживјела.
Црква је итекако била незамјенљив дио буна против Турака.A zato nije? Nije crkva zabijala glogov kolac ni Turcima ni nikome. I me treba tome da se bavi.
Зар стварно мислиш да је то довољно?Bio je poziv protiv upotrebe sile.
Ovo nije buna protiv nikoga. Nema Turaka... Samo jedan izabrani precednik koji je blokirao rad svih institucija.Црква је итекако била незамјенљив дио буна против Турака.
Ово је буна против система који нас трује већ 13 година. Зар није обавеза патријарха да то подржи?Ovo nije buna protiv nikoga. Nema Turaka... Samo jedan izabrani precednik koji je blokirao rad svih institucija.
Pa kod muslimana bi moglo vise. A šta može više hrišćanska crkva?Зар стварно мислиш да је то довољно?
Sada ulazis u neke druge sfereОна страна која не разбија вилице дјевојкама је свакако на страни правде. Бог не воли силу.
Da stane uz studente?A šta može više?
Kritika patrijarha nije mržnja prema SPC. Pravoslavni nemaju nepogrešive episkope.Sada ulazis u neke druge sfere
Nemam pojma na sta ciljas
Ja samo pokusavam da zastitimSPC od vas pravednika( nevernika)
Kako ste providni, imajte bar malo slifa , bar malo svoje misli , a ne da kao papagaji ponavljate jednu te istu glupost
Mislis na zahtjeve Vucicu?Захтјеви су познати већ мјесецима.
То су Вучићева параноидна бунцања. Ко ће забрањивати или радити против СПЦ?Mislis na zahtjeve Vucicu?
To nema veze sa Patrijarhom.Neko od autoriteta sa strane protesta mora dati garancije SPC da se nece nista raditi protiv Crkve.Ili da razmisljam da sljedeca vlast dopusti pojedincima da nam prekidaju molitve u Crkvi zato sto oni Crkvu ne vole.Jesi li ti procitao temu.Ne osjecas mrznju prema Crkvi,Patrijarhu,svestenstvu,monastvu...
Kad bi barem reko na sta mislis kad kazes sistem.Ово је буна против система који нас трује већ 13 година. Зар није обавеза патријарха да то подржи?
Мислим на СНС.Kad bi barem reko na sta mislis kad kazes sistem.
Daj definiciju.
Zato RKC crkva Ima nepogresive kardinaleKritika patrijarha nije mržnja prema SPC. Pravoslavni nemaju nepogrešive episkope.
Onda požuri evo najavili su i udar meteora u zemljuOpet glupi napad na neistomisljenika
Cudno, a ja samo branim SPC od vas nevernika, a ne AV
Имају. И то је јерес.Zato RKC crkva Ima nepogresive kardinale
Патријархова паства.Opet te pitam KO STE TO VI koji sebi danste za pravo da ocenjujute rad patrjarha i crkve
Ne, funkcionisanje institucija nije domen religije. Posle bi bilo sa pravom da se mešaju u sekularna država.Da stane uz studente?
Ja čim vidim da neko u srbiji vozi auto od 100-200.000 evra odmah znam da je lopov i ubicaZato RKC crkva Ima nepogresive kardinale
Opet te pitam KO STE TO VI koji sebi dajete za pravo da ocenjujute rad patrjarha i crkve
Mene to ne zanima. Ja sam podržavao kad su se miješali i u druge stvari. Očekujem i ovdje. Srbija ionako ne treba biti sekularna država.Ne, funkcionisanje institucija nije domen religije. Posle bi bilo da se mešaju a sekularna država.
Pa zato naivni ni ne donose odluke,vec ce odluku donijeti pametne glave SPC.Sva politicka scena su djeca komunizma.Komunizam je vec gonio SPC.To nam vise ne treba.То су Вучићева параноидна бунцања. Ко ће забрањивати или радити против СПЦ?
Glupi odgovoriИмају. И то је јерес.
Патријархова паства.