kako ti to znas? opet ,kao i na ostalim temama nesto tvrdis sto nema veze sa zivotomMora, fioke Bie citaj Udbe su prepune dosijea.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako ti to znas? opet ,kao i na ostalim temama nesto tvrdis sto nema veze sa zivotomMora, fioke Bie citaj Udbe su prepune dosijea.
SPC postuje i losu i dobru vlast, ona ne biraIli zato što aminuje postojanje ekstremno loše vlasti u Srbiji?
Gorane dušo, SPC-u odgovara ova vlast, koja zaglupljuje narod, a narod što je gluplji ne vidi pravoga krivca za svoju patnju, pa se obraća svevišnjem da mu kako pomogne. I tu molbu plati. I kada umre ostavi bakšiš.SPC postuje i losu i dobru vlast, ona ne bira
i ti bi trebao to da radis
e dobro si mi rekla da je NAROD GLUP, pa ga svaka vlast jos vise zaglupljujeGorane dušo, SPC-u odgovara ova vlast, koja zaglupljuje narod, a narod što je gluplji ne vidi pravoga krivca za svoju patnju, pa se obraća svevišnjem da mu kako pomogne. I tu molbu plati. I kada umre ostavi bakšiš.
Ако црква и држава не сарађују Србија је лака метаGorane dušo, SPC-u odgovara ova vlast, koja zaglupljuje narod, a narod što je gluplji ne vidi pravoga krivca za svoju patnju, pa se obraća svevišnjem da mu kako pomogne. I tu molbu plati. I kada umre ostavi bakšiš.
Vrh SPC je uvek uz Sluzbu, jer je Sluzba napravila takav sistem da sav domaci kapital mora nju da sluzi.Svi vidimo da protestujući narod nije dobio nikakvu podršku od vrha SPC-a na čelu sa patrijarhom Porfirijem.
Zbog čega vrh SPC javno u negativnom smislu ne žigoše vladajući režim u Srbiji? Da li NEĆE ili NE SMEJU to da urade i zbog čega, koji su razlozi?
Svi znamo da je deo vrha SPC-a, pre svega mitropolit Amfilohije bio glavni faktor pada Mila Đukanovića sa vlasti u Crnoj Gori.
Šute na sve, a znaju sve. Pitaš zašto? Zato što im je s ovakvom vladavinom pala kašika u med. Crkva puna. Slave svi i oni koji su se jedva sjetili koja im je slava i ovi novopridošli koji su jadni odrasli u ludilu.e dobro si mi rekla da je NAROD GLUP, pa ga svaka vlast jos vise zaglupljuje
gde si to videla da narod moli svevisnjega da mu pomogne i JOS TO PLATI ovoj crkvi?
kako ti znas da SPC odgovara ova vlast? ili to zakljucujes zato sto SPC cuti, kao i sto su Novak DJokovic i Nikola Jokic izdajnici zato sto cute?
Vucic je ateista.Ahhh dosle ateiste da polemisu odluke SPC. Davno su prosli dani komunizma.
hortijevac, ne valjaju ti srbske i ruske bezbednosne sluzbe?Vrh SPC je uvek uz Sluzbu, jer je Sluzba napravila takav sistem da sav domaci kapital mora nju da sluzi.
Znaci, te KGB like Sluzbe organizuju drustva po principu Mafijaske organizacije, gde postoji glava porodice, kapetani i porucnici, i zna se hijerarhija, i zna se ko kome sluzi.
Ono sto dezurni putinoguzi u Srbiji ne razumeju, je da je takav sistem smrt cak i za ono sto oni nazivaju 'nacionalni interes'. Ta bagra poput Lenjina, Staljina i Putina je razvila takav mafijaski sistem koji unistava svaku poru drustva, a srpske patriote su suvise glupi ljudi da bi razumeli neke stvari.
I Dodik je ateista.Vucic je ateista.
Putin je ateista.
Pa se opet lozite na sve njihove provale o Crkvi.
cutala je crkva i na predhodnu vlast, nije vam tada smetalo?Šute na sve, a znaju sve. Pitaš zašto? Zato što im je s ovakvom vladavinom pala kašika u med. Crkva puna. Slave svi i oni koji su se jedva sjetili koja im je slava i ovi novopridošli koji su jadni odrasli u ludilu.
Crkvenjaci su se uvukli u opštine, prosvjetu, krste kancelarije, ustanove, parkove....
Što je ona jadna umiruća djevojčica rekla ,,Reći ću Bogu za sve, kakvi ste...,,!
Koje su to odluke, moliću lijepo?cutala je crkva i na predhodnu vlast, nije vam tada smetalo?
meni SPC nikad ne smeta, postujem njene odluke
odluku da ne kritikuje ni jednu vlastKoje su to odluke, moliću lijepo?
Crkva se upustila u sve. Jeste, i oni su ljudi i to dobrostojeći u posljednje vrijeme.odluku da ne kritikuje ni jednu vlast
crkva NE BIRA vlast, to radi NAROD i crkva se ne upusta u politicke diskusije
poneki popovi to ipak rade, ali sta ces i oni su samo ovozemaljski ljudi
Daj mi bar jedan link gde se vidi da SPC kritikuje bilo koju vlastCrkva se upustila u sve. Jeste, i oni su ljudi i to dobrostojeći u posljednje
Crkva manipulator.Vjernici glupi jer idu u Crkvu.Zasto treba manipulator da podrzi studente?Crkva se upustila u sve. Jeste, i oni su ljudi i to dobrostojeći u posljednje vrijeme.
Kako bjese su zvali Ristu, ono na S.....?Да је Ристо жив,
он би стао на страну студената!
https://radar.nova.rs/ekonomija/novi-biznis-model-spc/cutala je crkva i na predhodnu vlast, nije vam tada smetalo?
meni SPC nikad ne smeta, postujem njene odluke
Putin nije ateista, barem se tako ne predstavlja. Vucic, hmm ne znam. Bilo kako bilo i da jesu opet ne daje pravo ateistima da odlucuju za SPC.Vucic je ateista.
Putin je ateista.
Pa se opet lozite na sve njihove provale o Crkvi.
Da, moderator mi skinuo to S.Kako bjese su zvali Ristu, ono na S.....?
SPC zna ko je Spasitelj, Pomazanik i Jagnje!
Pa šute, šta će drugo? Nije joj posao da blebeće gluposti.Šute na sve, a znaju sve. Pitaš zašto? Zato što im je s ovakvom vladavinom pala kašika u med. Crkva puna. Slave svi i oni koji su se jedva sjetili koja im je slava i ovi novopridošli koji su jadni odrasli u ludilu.
Crkvenjaci su se uvukli u opštine, prosvjetu, krste kancelarije, ustanove, parkove....
Što je ona jadna umiruća djevojčica rekla ,,Reći ću Bogu za sve, kakvi ste...,,!
a i batina iz raja izasla...ceka se dolazak srpskih talibana i naplata racunai jedno i drugo
Sveto Pismo nas uci da je svaka vlast od Boga
https://www.republika.rs/vesti/drustvo/581709/patrijarh-pavle-ostaqvka-slobodan-milosevicDaj mi bar jedan link gde se vidi da SPC kritikuje bilo koju vlast
KGB spijuncina u Gestapo stilu nije ateista?Putin nije ateista, barem se tako ne predstavlja. Vucic, hmm ne znam. Bilo kako bilo i da jesu opet ne daje pravo ateistima da odlucuju za SPC.
Sve znas.KGB spijuncina u Gestapo stilu nije ateista?
![]()
Jeste, i svinje lete.