argumentovano
Iskusan
- Poruka
- 5.598
Da, biznisVucic postuje SPC i pomaze ih finansijski
Milo je hteo sve da im otme i uvede zabranu rada
Zato SPC nece na njega. Sve je biznis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, biznisVucic postuje SPC i pomaze ih finansijski
Milo je hteo sve da im otme i uvede zabranu rada
Zato SPC nece na njega. Sve je biznis.
A jel može jedno pitanjce, zašto se Porfirije i ekipa ne trude da budu poput Pavla? Oni su moralni vodiči ovog naroda. Što sad govoriš da mi trena da budemo fini, a ne kritikuješ njih malo?Imali smo velikog Patrijarha Pavla.On vise nije sa nama fizicki.Koliko se t i,ja i ostali ugledamo na Patrijarha Pavla?Koliko se trudimo da budemo dobri ljudi?Mozemo li bolje?Svakom Patrijarhu moramo pomagati da i on bude bolji.Tesko je biti Patrijarh poslije Patrijarha Pavla.
Niko tako ne pljunu na crkvu kao sto to popovi radeti, kao neki moderator, bi trebao da se drzis pravila koje ste vi u KRIZARICI postavili
ne vredjati javne licnosti
sve si ti, samo srbin nisi. jedan od onih sto pljuje po SPC, nadajuci se da ce tako oslabiti srbstvo
SPC i pravoslavna vera su SRBINU SVETINJA, pravi srbi ih ne diraju
A jel može jedno pitanjce, zašto se Porfirije i ekipa ne trude da budu poput Pavla? Oni su moralni vodiči ovog naroda. Što sad govoriš da mi trena da budemo fini, a ne kritikuješ njih malo?
Pa vrati se i procitaj moje postove.A jel može jedno pitanjce, zašto se Porfirije i ekipa ne trude da budu poput Pavla? Oni su moralni vodiči ovog naroda. Što sad govoriš da mi trena da budemo fini, a ne kritikuješ njih malo?
Ovde je ocito napad na SPCNiko tako ne pljunu na crkvu kao sto to popovi rade
Isus bi ih javno izbicevao, gore nego one dilere
A SVAKI POSTEN COVEK CE PRE BRANITI ISTINU NEGO ONE KOJI OCITO ZLOUPOTREBLJAVAJU SPC
Znam da naplaćuju opelo po 80 evra, za 15min pojanja. Ajde, molim te...ne košta ih puno kuvanje čorbe.Pa vrati se i procitaj moje postove.
Svi bahati clanovi Crkve,a pogotovo svestenstvo i monastvo treba da se popraljaju.U patrijarsiji treba da je najskuplje auto oko 20000e.Sve iznad je bahacenje.Ali ti ne vidis sta sve Crkva pozitivno radi ,jer se ne udara na sva zvona.Koliko gladnih dobija obroke zahvaljujuci SPC?
A gdje je to opelo od 15 minuta ( uzgred duže traje ) 80 evra? A ni opelo ni sveštenik nisu obavezni.Znam da naplaćuju opelo po 80 evra, za 15min pojanja. Ajde, molim te...ne košta ih puno kuvanje čorbe.
A plus ne plaćaju porez. Tako da , malo preteruješ s time da je u redu da se voze automobili do 20.000 evra, a patrijarh Pavle se vozio tramvajem! Zato je Pavle pravi moralni vodič a ne ovi sadašnji
Crkva da osudi mene sto ocu da mi dete ide u skoluOvde je ocito napad na SPC
Tema je postavljena sa pitanjem o SPC, a ne o popovima
Pusti me tih izvrtanja cinjenica
Pazi boga ti SPC ne valja zato sto ne podrzava ulicare
U BeograduA gdje je to opelo od 15 minuta ( uzgred duže traje ) 80 evra? A ni opelo ni sveštenik nisu obavezni.
Ili da podrzi Nove cede, srdje popovica i autonomaseCrkva da osudi mene sto ocu da mi dete ide u skolu![]()
Dobar ti je Patrijarh Pavle?Znam da naplaćuju opelo po 80 evra, za 15min pojanja. Ajde, molim te...ne košta ih puno kuvanje čorbe.
A plus ne plaćaju porez. Tako da , malo preteruješ s time da je u redu da se voze automobili do 20.000 evra, a patrijarh Pavle se vozio tramvajem! Zato je Pavle pravi moralni vodič a ne ovi sadašnji
Hriščani i žive za to da ih Bog uzme.Nije ga dzabe bog uzeo.
Ne, nisam vernik. A Pavle jeste bio dobar čovek. Ne sumnjam ja da sada ima dobrih monaha, nisam o njima uopšte pričao o njimaDobar ti je Patrijarh Pavle?
Po manastirima ima dosta monaha i monahinja kojih se Patrijarh Pavle ne bi postidio.Zasto se ne pozivate na takve monahe i monahinje?Pa zato sto vam nije cilj da SPC bude pozitivna institucija srpskog naroda.
Moze li sada pitanjce za tebe.
Jesi li vjernik SPC?Pod vjernik smatram da si aktivni clan SPC i prisustvujes molitvama.
Pazi boga ti SPC ne valja zato sto ne podrzava ulicare
Taman ih razapinjali na sred trga nikad nasa crkva to nece uraditi.Ili da podrzi Nove cede, srdje popovica i autonomase
Pa i za vrijeme Patrijarha Pavla je u vrhu SPC bilo isto stanje.Bahatih vladika ibpopova.Nista manje.U njegovo vrijeme su bili i Pahomije i Kacavenda.Oni su sramota za SPC.Ne, nisam vernik. A Pavle jeste bio dobar čovek. Ne sumnjam ja da sada ima dobrih monaha, nisam o njima uopšte pričao o njima
Govorim o ljudima na vrhu crkve, koji se bogate, daju ordenje i penzije pedofilima a još podržavaju korumpiranu vlast
E takvi direktno utiču na moj život i imam pravo da ih kritikujem. Nebitno je dal sam vernik ili ne.
U tome se slažemoPa i za vrijeme Patrijarha Pavla je u vrhu SPC bilo isto stanje.Bahatih vladika ibpopova.Nista manje.U njegovo vrijeme su bili i Pahomije i Kacavenda.Oni su sramota za SPC.
Mozda je neko iz opozicije bio na razgovoru kod Patrijarha Pavla pred 5.oktobar i on je mogao da podrzi ili ne podrzi promjene.Ja ne znam da je neko isao kod Patrijarha Porfirija?U tome se slažemo