GasMaska
Iskusan
- Poruka
- 5.400
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...a-za-650000-evra-Ovo-su-planirani-radovi.htmlMrzitelji SPC istrazite koliko se obroka u Srbiji pripremi zahvaljujuci SPC.
Ima se, može se
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.021.rs/story/Info/Srbij...a-za-650000-evra-Ovo-su-planirani-radovi.htmlMrzitelji SPC istrazite koliko se obroka u Srbiji pripremi zahvaljujuci SPC.
Ко може да да те проценте? И присуство Литургији и пост је лична ствар која се јавно не обзњањује јер је лицемерно, по Писму.Govorim o ljudima koji su na svakoj Liturgiji kojoj mogu da prisustvuju.Poste,pricescuju se.Najvise 2%.
Pa idi u svoj pomjesni hram i vidi koliki je broj vjernika a koliko mjesto broji stanovnika.Evo kod mene.2000 stanovnika.Ко може да да те проценте? И присуство Литургији и пост је лична ствар која се јавно не обзњањује јер је лицемерно, по Писму.
na nove cede, canke, srdje popovice?Да је Ристо жив,
он би стао на страну студената!
ti si ubedjen da su svi sendvicari kao sto si i ti?Zbog milion razloga.
![]()
Није лако у једној реченици, али постигао си:Crkva i vojska jos iz vremena vizantije i napravise i sacuvase srbiju.
Da zasluzuje veliko slovoНије лако у једној реченици, али постигао си:
- Византија је западни фантом, постојало је Источно римско царство или Ромејско царство
- Црква да, али много војски је за осам векова имала Србија, неке је сачуваше, а неке не
- каква је таква је, наша је - Србија ипак заслужује велико почетно слово, на страну правопис.
vec vidjeno po c gori, ukrajini, rvackoj prvo napad na SPC pa onda na ostaloMrzitelji SPC istrazite koliko se obroka u Srbiji pripremi zahvaljujuci SPC.
Ono negativno u SPC (bahacenje pojedinaca,skupi automobili...) naglasavaju.vec vidjeno po c gori, ukrajini, rvackoj prvo napad na SPC pa onda na ostalo
gamad
SPC je jedna institucija koja vodi srbski narod vekovimaOno negativno u SPC (bahacenje pojedinaca,skupi automobili...) naglasavaju.
A sve pozitivno u SPC ne vide.Licemjeri.
Jeste od boga dopustena a da li ce biti idgovorna zavisi od ljudi u vlasti.Njihov izbor.Pa valjda zato sto je "svaka vlast od boga".....
ima i postenih popova?Ima i poštenih popova što ne može da se kaže i za naprednjake.
Ovako ti je uvijek na ovom forumu.Postavi se tema koja ima veze sa SPC.Dodju ljudi koji niti idu u Crkvu niti ih Crkva zanima.Pljunu i pobjegnu.Ne mozes ti sa njima ni diskutovati jer nista o Crkvi i ne znaju.Kao da su djavoimani.Ocena 9 za vucica
Crkva uvek10
Jos vojska da izmili pa da je ocenim.haha
Znam da ti više voliš Profitija, ali Patrijarh Pavle je za mene bio poslednji pravi Patrijarh. Kamo sreće da jednog dana SPC nađe takvog.ti si ubedjen da su svi sendvicari kao sto si i ti?
oni bar jedu srbske sendvice, a ti jedes soroseve , iako je za tebe burek preskup
Zabijena im glava u zlatno telo a nisu svesniOvako ti je uvijek na ovom forumu.Postavi se tema koja ima veze sa SPC.Dodju ljudi koji niti idu u Crkvu niti ih Crkva zanima.Pljunu i pobjegnu.Ne mozes ti sa njima ni diskutovati jer nista o Crkvi i ne znaju.Kao da su djavoimani.
ima i postenih popova?
ali velika vecina ih je olos?
nigde ne procitah da su popovi na bilo cijoj strani
ali to vas ne sprecava da pljujete po njima i neistomisljenicima
Imali smo velikog Patrijarha Pavla.On vise nije sa nama fizicki.Koliko se t i,ja i ostali ugledamo na Patrijarha Pavla?Koliko se trudimo da budemo dobri ljudi?Mozemo li bolje?Svakom Patrijarhu moramo pomagati da i on bude bolji.Tesko je biti Patrijarh poslije Patrijarha Pavla.Znam da ti više voliš Profitija, ali Patrijarh Pavle je za mene bio poslednji pravi Patrijarh. Kamo sreće da jednog dana SPC nađe takvog.
Ovi sad poslušnici sistema mu nisu ni do kolena.
ti, kao neki moderator, bi trebao da se drzis pravila koje ste vi u KRIZARICI postaviliZnam da ti više voliš PROFITLIJA, ali Patrijarh Pavle je za mene bio poslednji pravi Patrijarh. Kamo sreće da jednog dana SPC nađe takvog.
Ovi sad poslušnici sistema mu nisu ni do kolena
i sta sa tim? svi popovi voze maseratije?Pogledajte prilog 1680620
U IME OCA I SINA I BESNIH AUTOMOBILA, AMIN: Kad vidite kakve automobile voze sveštena lica iz SPC, NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)
Text iz 2018 god sada voze meklarene i ferarije![]()
i sta sa tim? svi popovi voze maseratije?
hoces da takvim slikama rusis instituciju SPC?
i sta sa tim? svi popovi voze maseratije?
hoces da takvim slikama rusis instituciju SPC?
O ovome ti pricam.Sta diskutovati sa ovakvim ljudima o SPC?