Da li vredi kupiti PANASONIC X70

• Začetnik teme Začetnik teme Bojan_Belgrado
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mani se panasonica, samsunga i slicnih proizvodjaca.
lepi su to telefoni, ali ces da puno platiti, kad ti dosadi neces ga moci prodati ni za malo para jer nije popularan, karakteristike mu nisu neke, kad se pokvari delovi su skupi/ili ih nema

sve u svemu, fon nije nista specijalno, bolje uzmi bilo koju nokiu ili s.ericssonapozdrav 8)

E pa grdno si se za*eboprijatelju SAMSUNG telefoni su u zadnjih godinu ipo danan best buy samo da znas.SonyEricsson telefoni su krntije i pravo su djubre.moj burazer u septembru kupio SE i vec ga sve slupao,Otiso mu displej,baterija,maska,koci se,sam brise poruke itd
IZBEGEVAJ SE VELIKO SU GOV_no

X70 i nije toliko los ali razmisli , za sta koristis telefon , ja bih uvek pre za te pare uzeo nokiu 3650 .

@DeXa
SE uopste nisu krs telfoni ja sam imao T610 i sljakao je ko lud , leteo sa stepenica padao i nista mu nije bilo , taj telefon je njabolji u toj cenovnoj klasi i ostali SE su dobri i uopste nisu krs , samsung je mnogo veci krs od SE.

Hvala, na misljenju, ali sam upravo nasao jos jedan mob (S. Ericsson K500i) koji je i malo jeftiniji a da ne pricam sta sve ima, od duplo bolje slike sa kamere do video zapisa itd. A sta mislite o tom S.Ericsson K500i, i zanima me jel ima radio?

e, dexa, tvoje misljenje dela samo ljudi iz srbije (plavuse obucene u belo sa zlatnim retriverom na sarenom povodcu). pogledaj gde je po razvijenijim zemljama samsung popularan? pogledaj mu softverske karakteristike, po cemu je dobar? pogledaj mu hardverske kar., tesko s*anje, fletovi se kvare kao nenormalni, skupi su ko pola telefona (jos ako ti ga ne nameste dobro...).Maske su extra meke, i ako ti par puta ispadne sa min. visine, pokvari se. to sto je nekome radio ok, to je samo izuzetak. pitaj u bilo kom servisu ili radnji koji se tel. najvise kvari? (cak u dosta slucajeva dodju u radnju fabricki ne ispravni)

Back