Da li volte nepimeene poruke od voljen sobe?

Ne povezujem se zenama tako sto cu im praviti pritisak da se osete da samnom mogu pogresiti u svakom trenutku na svakom mestu. Poruke kapiram kao slobodan i brz nacin pisanja i izrazavanja. Na protiv, mislim da bi me smorila pre osoba kojoj je svaka akademska.
sa mnom :rtfm:
naprotiv :rtfm:
nemoj primoravati žene da razmišljaju o pravopisu, nije dobro za vezu na duže staze

Ajde lepo kazi da te isfrustrirala neka pokondirena gramar naci. Sve je ok, svi ih srecemo cesto. Das joj sansu da stane sa tim odmah ili da produzi.
Na jeziku ovako uživo ne da ne greši nego nema ni zarez ni tačku, počne u 12:15 a završi u 12:43 šta ima da kaže
medjutim problem je što kratko piše i sve dvosmisleno u onih par loše otkucanih slova

fenomen kod domaćeg naroda

Moja zenska je zavrsila knjizevnost, govori nekoliko jezika, sto se tice nacitanosti, dovoljno je da kazem da dolazi iz porodice gde ne mozes da se okrenes od knjiga. Ako bih nekome slobodno dozvolio, bez imalo sujete, da mi koriguje pisanje, to bi bila ona. A pogodi sta? Nikad to ne radi, osim kad je pitam. Nikada mi govornu ili slovnu gresku nije zamerila ili se podsmevala.

Moja zenska je zavrsila knjizevnost, govori nekoliko jezika, sto se tice nacitanosti, dovoljno je da kazem da dolazi iz porodice gde ne mozes da se okrenes od knjiga. Ako bih nekome slobodno dozvolio, bez imalo sujete, da mi koriguje pisanje, to bi bila ona. A pogodi sta? Nikad to ne radi, osim kad je pitam. Nikada mi govornu ili slovnu gresku nije zamerila ili se podsmevala.
To što je ona pismena i potencijalno njeni nije primenjivo na tebe.
Otkud mi znamo zašto se smuvala sa tobom?
Ako imaš para pismenost je ne bit na.

Back