- Poruka
- 68.797
Du ju lajk chajniz?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve zene?
kako to mislis?Sve zene?
Pa takvo je pitanje, mnozina, jel volis sve zene na ovom planetu?kako to mislis?
pa ne mrzim ih. u mnogo cemu su bolje od nas.Pa takvo je pitanje, mnozina, jel volis sve zene na ovom planetu?
Ne izokrecem brate. Pitanje je da li volite zene, ne da li ih mrzite. Niti da li su bolje ili losije.pa ne mrzim ih. u mnogo cemu su bolje od nas.
pitanje ,temu izokreces.
Volim. Ogromnu vecinu bas volimNe izokrecem brate. Pitanje je da li volite zene, ne da li ih mrzite. Niti da li su bolje ili losije.
Ogromnu vecinu?Volim. Ogromnu vecinu bas volim
NouDu ju lajk chajniz?
Sto? Puno kineza su dobri ljudi.
To ne pise u temi. Volite li zeneOgromnu vecinu?
Kako iskazujes tu ljubav?
DobroSto? Puno kineza su dobri ljudi.
Pa dobro, ne mora tema da bude samo bukvalno shvacena i tehnicki doslovce da se odgovara sa da i ne. Moze da se razvije tema. Siguran sam da andjelija nema nista protiv.To ne pise u temi. Volite li zene
Da volim.
Gundjalo jednoPa dobro, ne mora tema da bude samo bukvalno shvacena i tehnicki doslovce da se odgovara sa da i ne. Moze da se razvije tema. Siguran sam da andjelija nema nista protiv.
I tu vidim nesporazum u komunikaciji. Ne smemo biti toliki ekstremi. Ako nekog ne voliš, to ne znači da ga mrziš. Neutralan stav postojiSto? Puno kineza su dobri ljudi.
Pa upravo je to poenta.I tu vidim nesporazum u komunikaciji. Ne smemo biti toliki ekstremi. Ako nekog ne voliš, to ne znači da ga mrziš. Neutralan stav postoji
Nije tačno.То су тако насилна створења
Ovo je nasilno. I nehumano.било који нормалан мушкарац који бар мало држи до свог самопоштовања не треба са њима да има било шта више од секса.
Ја искрено волим жене у смислу да су ми јако привлачне на све начине а не само на сексуалне, желим да делим лепе ствари са њима, чак се лепше осећам у њиховој близини него у близини мушкараца. Али оно што скроз нимало не подносим је понижавање, а то је изгледа особина већине жена а ја их можда само нисам добро познавао. Ја љубав пружам пажњом, утехом, загрљајем, сексом, али не пада ми никад на памет да љубав пружам трпљењем њиховог понижавања. Изгледа да сам их претерано стављао на пиједестан, не знам.A inace mi je suludo to ginocetristicko nametanje da treba da obozavas zene. Brate, ne poznajem 99.999 999 999 posto zena, kako ja sad treba da volim neku tamo eskimku. Jel treba da joj posaljem svezeg lososa upakovanog za valentajns?
Ili onoj s papue nove gvineje, dok glodje butku svog muza. Prijatno draga, javi kad nestane.
Па у психичком смислу. Ја бих волео да то није тако. Највише осуда на разним местима пишу жене. Неоправдане речи "неспособњаковић", "нарцис", "мамин син", "паразит" и сл, прочитао сам углавном од стране жена.Nije tačno.
Али то је одбрана.Ovo je nasilno. I nehumano.
Zar ti nisi nevin?Ја искрено волим жене у смислу да су ми јако привлачне на све начине а не само на сексуалне, желим да делим лепе ствари са њима, чак се лепше осећам у њиховој близини него у близини мушкараца. Али оно што скроз нимало не подносим је понижавање, а то је изгледа особина већине жена а ја их можда само нисам добро познавао. Ја љубав пружам пажњом, утехом, загрљајем, сексом, али не пада ми никад на памет да љубав пружам трпљењем њиховог понижавања. Изгледа да сам их претерано стављао на пиједестан, не знам.
Па у психичком смислу. Ја бих волео да то није тако. Највише осуда на разним местима пишу жене. Неоправдане речи "неспособњаковић", "нарцис", "мамин син", "паразит" и сл, прочитао сам углавном од стране жена.
Али то је одбрана.
Ја бих волео да ме неко искрено разувери да грешим али нажалост мислим да сам у праву.
Treba razlikovati zamisli sa zenama i sta se zaista dogadja sa zenama u svom okruzenju. I tada skapiras da su to cesto suprotne stvari.Ја искрено волим жене у смислу да су ми јако привлачне на све начине а не само на сексуалне, желим да делим лепе ствари са њима, чак се лепше осећам у њиховој близини него у близини мушкараца. Али оно што скроз нимало не подносим је понижавање, а то је изгледа особина већине жена а ја их можда само нисам добро познавао. Ја љубав пружам пажњом, утехом, загрљајем, сексом, али не пада ми никад на памет да љубав пружам трпљењем њиховог понижавања. Изгледа да сам их претерано стављао на пиједестан, не знам.
Па у психичком смислу. Ја бих волео да то није тако. Највише осуда на разним местима пишу жене. Неоправдане речи "неспособњаковић", "нарцис", "мамин син", "паразит" и сл, прочитао сам углавном од стране жена.
Али то је одбрана.
Ја бих волео да ме неко искрено разувери да грешим али нажалост мислим да сам у праву.
Јесам.Zar ti nisi nevin?