KraNp
Veoma poznat
- Poruka
- 10.638
"Сав њенин......блистателни изглед......надмашују њене свијетле черте" !!! ЊЕГОШ
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nesto pogresno radis,jbgPa nagadjaj mozda ubodes koje zrno
Samo si to mogla da smislis da me obezvrednis ,to je moj izbor radim kako hocunesto pogresno radis,jbg
bez kompromisa bla,blaSamo si to mogla da smislis da me obezvrednis ,to je moj izbor radim kako hocu
Ne da nisam pravio kompromis ne bi potrajalo ni 6 meseci a ne 6 godinabez kompromisa bla,bla
obezvrednim? to mi nije zanimljivo jbgSamo si to mogla da smislis da me obezvrednis ,to je moj izbor radim kako hocu
u jedan kos ove idiotkinje sa plastikom u ustima obrvama jagodicama guz.icama, istetoviranim obrvama a u drugi one normalnene mozes sve zena da stavljas u isti kos,kao sto ne mozemo ni mi sve muskarce.
tako je.u jedan kos ove idiotkinje sa plastikom u ustima obrvama jagodicama guz.icama, istetoviranim obrvama a u drugi one normalne
Nemoj se ljutiš nismo svi mi baš takvi da odmah kažemo..Jbt,...što mi ovaj čovek iznad, ide na živce dok sam na forumu, eto ništa mi nije skrivao.
Maniri val'da,...i'l što ni naš narod rekao "zavalija"!
bolje da ljulja nego da zuljai rado ih se secate?
Jeste,...postoji i gori.Nemoj se ljutiš nismo svi mi baš takvi da odmah kažemo..
Volim žene i družim se s njima svaki dan.i rado ih se secate?