Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.319
Meni ne treba puno da se posvetim nekom ali kad presecem sva sranja bolje da beziljubav dolazi dosta kasnije.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni ne treba puno da se posvetim nekom ali kad presecem sva sranja bolje da beziljubav dolazi dosta kasnije.
bio bi pomak da sebe vole pa onda žene
svidjanje-zaljubljenost-ljubav.. izmedju zaljubljenosti i ljubavi treba da prodje dosta vremena.To o cemu ti pricas je po meni nesto drugo,imala sam koleginicu kojoj je bilo normalno da se sa deckom cuje 2-3x nedeljno i sve preko toga joj je neshvatljivo. Meni je to budalastina npr ali svako ima neki svoj tempo.Meni ne treba puno da se posvetim nekom ali kad presecem sva sranja bolje da bezi
Meni je normalno da pocnemo da zivimo zajedno posle 5 dana,vise nema takvih neproracunatih i nikakav problemsvidjanje-zaljubljenost-ljubav.. izmedju zaljubljenosti i ljubavi treba da prodje dosta vremena.To o cemu ti pricas je po meni nesto drugo,imala sam koleginicu kojoj je bilo normalno da se sa deckom cuje 2-3x nedeljno i sve preko toga joj je neshvatljivo. Meni je to budalastina npr ali svako ima neki svoj tempo.
mozda zato veze pucaju,zasitis se brze.Meni je normalno da pocnemo da zivimo zajedno posle 5 dana,vise nema takvih neproracunatih i nikakav problem
Ja se ne zasitim nicega oko svog izbora osim emancipovanog proseravanjamozda zato veze pucaju,zasitis se brze.
Да ,да!i rado ih se secate?
bar neko kapira hehekoliko je tebi dosadno
jbt
nabavi maccku
pa da ali tebi su veze kao i sex, bez predigre i traju 5minuta.Ja se ne zasitim nicega oko svog izbora osim emancipovanog proseravanja
Ne lupajpa da ali tebi su veze kao i sex, bez predigre i traju 5minuta.
pa nemas "predigru" u vezi.. odmah zajednicki zivot,nekome je to previse. Iz slobodnjaka ga pretvoris u zatvorenika.Ne lupaj
Odrastipa nemas "predigru" u vezi.. odmah zajednicki zivot,nekome je to previse. Iz slobodnjaka ga pretvoris u zatvorenika.
pa sta sam pogresno rekla?Odrasti
Boli me ***** kome je previse,kad hocu da je odjebem posle par sexa onda ne gubi slobodu apa sta sam pogresno rekla?
ne kazem da je odjebes vec da neko vreme trebas mozda da provedes sa njom na "distanci". Veze su najlepse na pocetku kada ti je sve novo. Pustis je da joj malo nedostajes.Boli me ***** kome je previse,kad hocu da je odjebem posle par sexa onda ne gubi slobodu a
Jeste da, jeste...rokom?
Mozda s 20 godina cinculiramne kazem da je odjebes vec da neko vreme trebas mozda da provedes sa njom na "distanci". Veze su najlepse na pocetku kada ti je sve novo. Pustis je da joj malo nedostajes.
ti si zadrt i to je tvoj problem.Mozda s 20 godina cinculiram
Glupanderu nase veze od 6-7 godina nisu patile od pocetka i nisu se ugasile ,jer smo bili normalni da skapiramo da odgovaramo jedno drugom odmah 24/7 ,iako je to tebi turn of ako nema zajebancije kod mene to ne prolazi i znaju da mogu da dobiju jedno ili drugo,a ne jedno pa drugoti si zadrt i to je tvoj problem.
i zasto su veze pukle?Glupanderu nase veze od 6-7 godina nisu patile od pocetka i nisu se ugasile ,jer smo bili normalni da skapiramo da odgovaramo jedno drugom odmah 24/7 ,iako je to tebi turn of ako nema zajebancije kod mene to ne prolazi i znaju da mogu da dobiju jedno ili drugo,a ne jedno pa drugo
Pa nagadjaj mozda ubodes koje zrnoi zasto su veze pukle?