V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 10.325
Volim u svim oblicima, velicinama i rokom trajanja.i rado ih se secate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim u svim oblicima, velicinama i rokom trajanja.i rado ih se secate?
rokom?Volim u svim oblicima, velicinama i rokom trajanja.
A bas bukvalno svaka fura fazon emancipacijene mozes sve zena da stavljas u isti kos,kao sto ne mozemo ni mi sve muskarce.
sta je tu lose?A bas bukvalno svaka fura fazon emancipacije
Svesta je tu lose?
svi zele neku slobodu,nemas pojma koliko muskaraca (koji su u normalnim zdravim brakovima) razmislja o mogucnosti nastavka samostalnog zivota.- ne nuzno da se razvedu vec "svako na svoju stranu".
I dalje jer vas sjebala emancipacija,njihove pare su zajednicke a vase samo vase i jos da muskarac preuzme kucne poslove i ne kapirate da je problem u vama sto ne opstaju odnosi,nema za sta konkretno da vas uvate da budete oslonacsvi zele neku slobodu,nemas pojma koliko muskaraca (koji su u normalnim zdravim brakovima) razmislja o mogucnosti nastavka samostalnog zivota.- ne nuzno da se razvedu vec "svako na svoju stranu".
Volimo ih, i nerado ih se secamo.i rado ih se secate?
ako pricas o braku i zajednickom zivotu pare su zajednicke sa obe strane-jedan krov,jedan budzet.I dalje jer vas sjebala emancipacija,njihove pare su zajednicke a vase samo vase i jos da muskarac preuzme kucne poslove i ne kapirate da je problem u vama sto ne opstaju odnosi,nema za sta konkretno da vas uvate da budete oslonac
Ne peicam o braku,pricam o svoja 2 iskustva gde kad su pocele da zaradjuju pare, imaju neke nove troskove i stekove koja ja nisam imao jer sam trosio kao da smo miako pricas o braku i zajednickom zivotu pare su zajednicke sa obe strane-jedan krov,jedan budzet.
ne mislim da muskarci zele vise brak od zena zbog samih zena nego jer im je tako samo lakse.
svaki odnos je prica za sebe,idealno je kada se nadju dve identicne osobe(u svakom smislu). mozda je najbezbolnije u startu postaviti neka "pravila" da ne bude ostecenih strana.Ne peicam o braku,pricam o svoja 2 iskustva gde kad su pocele da zaradjuju pare, imaju neke nove troskove i stekove koja ja nisam imao jer sam trosio kao da smo mi
Bili smo mi identicni dok se nije umesao novac i emancipacija u svom najgorem obliku na korak od hronikesvaki odnos je prica za sebe,idealno je kada se nadju dve identicne osobe(u svakom smislu). mozda je najbezbolnije u startu postaviti neka "pravila" da ne bude ostecenih strana.
ako mene pitas,nikad nemoj da zalis zbog lepih stvari kojem si nekom ucinio ili kupio,sta godBili smo mi identicni dok se nije umesao novac i emancipacija u svom najgorem obliku na korak od hronike
To su nebuloze nego vreme i posvecenost koja se potrosi na takveako mene pitas,nikad nemoj da zalis zbog lepih stvari kojem si nekom ucinio ili kupio,sta god
Dai rado ih se secate?
zivot ide dalje,moje srce je puno kada nekom izmamim osmeh.To su nebuloze nego vreme i posvecenost koja se potrosi na takve
otisle su i nisu rekle zbogom?
pre bi bilo, otišo sam sarmu probo nisamotisle su i nisu rekle zbogom?
A jel to razlog da volimo prevrtljive zenezivot ide dalje,moje srce je puno kada nekom izmamim osmeh.
joj,mislis da je nama lako? sve zene su prevrljive jer su neodlucne.. jel znas koliko nama mozak radi kada trebamo da izaberemo jednu od dve haljine? zamisli kada su tek u pitanju muskarci na duge staze.A jel to razlog da volimo prevrtljive zene
Tacno mi nemamo tih problema oko izbora sta i koga volimojoj,mislis da je nama lako? sve zene su prevrljive jer su neodlucne.. jel znas koliko nama mozak radi kada trebamo da izaberemo jednu od dve haljine? zamisli kada su tek u pitanju muskarci na duge staze.
ljubav dolazi dosta kasnije.Tacno mi nemamo tih problema oko izbora sta i koga volimo