andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.848
i rado ih se secate?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i rado ih se secate?
osim kada?Ok su žene. Uglavnom
osim kada?
zene gundjaju kad im je dosadno ili su nezadovoljne,znaci da negde zakazujes sa aktivnostimaOsim kad nisu
Ja bih gunđanje stavio u nešto što mi ne prija
A sto mu ti onda gundjas i ostalima jel svi treba da nezakazujemo kod tebe i tudjih zenazene gundjaju kad im je dosadno ili su nezadovoljne,znaci da negde zakazujes sa aktivnostima
zene gundjaju kad im je dosadno ili su nezadovoljne,znaci da negde zakazujes sa aktivnostima
ne razumem kome tacno gundjam?A sto mu ti onda gundjas i ostalima jel svi treba da nezakazujemo kod tebe i tudjih zena
Svimane razumem kome tacno gundjam?
u kome mislis da je problem?Naravno, kad je žena nezadovoljna, problem je u muškarcu. Kako drugačije
ovde?
Pa da nemoj samo da ti je ovde ventil da si uzivo mala mica
90% mojih poruka na forumu su cisto zezanje i zabava.. u 10% ako odgovorim drsko odgovorim jer mi nije dan. I bas ne postoji niko na forumu sa kim imam bilo kakav konflikt.-jedino moze neko nesto ozbiljno da shvati iako nije i da se uvredi jer me ne poznaje i to je ok.Uzivo zavisi,poslovno sam extremno ozbiljna,sa ljudima koje slabo poznajem sam na distanci,sa bliskim ljudima sodoma i gomoraPa da nemoj samo da ti je ovde ventil da si uzivo mala mica
tema je o ljubavi prema zenama..Poznato je da muškarci najviše mrze sponzoruše. Čak ih mrzi i većina "sponzora" koji ih ožene. A s obzirom da je sponzoruša svakim danom sve više ...
Pa niko ne prica o kofliktu nego svako kontriranje i nabacivanje njima krivice je onda tvoje nezadovoljstvo, koje pripisujes njihovim zenama koje nisu ovde90% mojih poruka na forumu su cisto zezanje i zabava.. u 10% ako odgovorim drsko odgovorim jer mi nije dan. I bas ne postoji niko na forumu sa kim imam bilo kakav konflikt.-jedino moze neko nesto ozbiljno da shvati iako nije i da se uvredi jer me ne poznaje i to je ok.Uzivo zavisi,poslovno sam extremno ozbiljna,sa ljudima koje slabo poznajem sam na distanci,sa bliskim ljudima sodoma i gomora
Ma nemoguce,one kazu da su samostalne nazavisnePoznato je da muškarci najviše mrze sponzoruše. Čak ih mrzi i većina "sponzora" koji ih ožene. A s obzirom da je sponzoruša svakim danom sve više ...
ne ne, namera mi je sala kroz malo simpaticnog bockanja. - nista vise.Pa niko ne prica o kofliktu nego svako kontriranje i nabacivanje njima krivice je onda tvoje nezadovoljstvo, koje pripisujes njihovim zenama koje nisu ovde
ne mozes sve zena da stavljas u isti kos,kao sto ne mozemo ni mi sve muskarce.Ma nemoguce,one kazu da su samostalne nazavisne