Da li volite vulgarno izražavanje kod muškaraca?

Da li volite vulgarno izražavanje kod muškaraca?

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nedavno sam čula izjavu da devojke to vole (!!!), sa čim se ja ne slažem, pa da čujem i vaše mišljenje... :think:

Unapred bih zamolila da na temu odgovaraju samo žene...

Hvala! :hvala:

Neverovatno je koliko vulgarnih stvari moze da se saopsti bez ijedne vulgarne reci. To mi je odvratnije od obicne psovke kojom neko u nervoznom trenutku izrazava nezadovoljstvo.

Ne volim psovke.

Tu i tamo poneka "blaza" moze da da notu nekoj prici, ali sa merom i pravim osecajem za momenat.

Najvise volim kad ume da prica smekerski..zanimljivo, a sa puno zargona i fora.:)

Kakva je to blaza psovka? Jel to zavisi od izbora sa kim se seksualno opshti u psovki? Da li bi moja psovka bemti vaku drzavu bila jaca od one kojom psuju samo jednu osobu, uglavnom neciju kevu ili blaza?

ps. od smekerskog govora mog decka, dete pocelo da mi prica shatrovacki... izgleda da i za to treba birati momenat, posle pete godine :lol:

Ne volim,ne znam ko voli takvo izrazavanje,ajde kad se nesto covek iznervira pa mu izleti psovka,ali ne volim osobe koje su proste,nevaspitane koje ne biraju reci pa te nekad cak i uvrede iako je to njima najnormalnije i ne misle nista lose,tesko je uklopiti se sa takvim osobama ako ne znas da se prilagodis takvom nacinu komunikacije,ja se u tom trenutku pogubim i zacutim,ili se blago osmehnem jer ne znam kako drugacije da odreagujem.

Back