- Poruka
- 361.109
Srbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uopšte ne razumem šta znači taj izraz "voleti svoju zemlju". Mogu da volim neke predele, mesta koja znam i da volim neke ljude koje znam.Srbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
Uopšte ne razumem šta znači taj izraz "voleti svoju zemlju". Mogu da volim neke predele, mesta koja znam i da volim neke ljude koje znam.
Наравно. Ја сам у целости део овог народа. За свој народ се навија и кад није у праву. И то што сам део свог народа, сматрам за врло важну ствар. Не треба сметнути са ума, да су неки важни људи умрли због недостатјка идентета. Уз то, дужност је сваког мислећег човека да се бори против духа времена. Тако је и рокен ролнастао у осталом. А и такозвана велика филозофија. А дух овог времена је страшни крсташки рат против сваког идентета. Та боелсна неман стиже с запада.Srbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
Trebalo me je oitati pre 15 godina, tad sm imao drugacije stavoveJa nisam Srbijanac, moji su dodjosi, a i znam dovoljno istorije da ovo nije nikakva Srbija, vec neka komunisticka zaostavstina.
Odgovor, ne znam
Ovako sam nešto i ja mislio da napišem.Volim i imam primedbe.
Ne razumem kako Srbija može biti komunistička zaostavština kad je postojala i pre dolaska komunista na vlast. Čak se to ne može reći ni za Jugoslaviju iz istog razloga.Ja nisam Srbijanac, moji su dodjosi, a i znam dovoljno istorije da ovo nije nikakva Srbija, vec neka komunisticka zaostavstina.
Odgovor, ne znam
Serbia numba one ☝Srbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
mislim na granice, meni je Trebinje mnogo vise Srbija od nekog KrusevcaNe razumem kako Srbija može biti komunistička zaostavština kad je postojala i pre dolaska komunista na vlast. Čak se to ne može reći ni za Jugoslaviju iz istog razloga.
Granice su se menjale dosta puta. Konkretno u 20. veku Srbija je ušla i 1. svetski rat znatno manja nego što je sad. Nekada davno u Srednjem veku je bila veća. ali to je već jako daleko.mislim na granice, meni je Trebinje mnogo vise Srbija od nekog Krusevca
Srbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
nije izvinjavam se.Granice su se menjale dosta puta. Konkretno u 20. veku Srbija je ušla i 1. svetski rat znatno manja nego što je sad. Nekada davno u Srednjem veku je bila veća. ali to je već jako daleko.
Uostalom tebi je Trebinje bliže verovatno i zbog zavičajnog porekla, ali tu pomenuti Kruševac ništa nije kriv.
Volim ali politicare neSrbiju kao svoju zemlju, njenu kulturu, obicaje, narod , njene znamenitosti ili imate primedbi
Крушевац је свакако Србија на сваки начин. Мора да си херцеговац, па зато имаш такав став. Но, ако си Србин, треба да знаш да се границе наше државе ниу ком случају не поклапају са границама наше отаџбине. И то несамо згоб комуниста, мада претежну кривицу сносе они. Наша отаџбина је описана у десетерцу.mislim na granice, meni je Trebinje mnogo vise Srbija od nekog Krusevca
Nikakav si patriota, kako možeš imati primedbe prema Srbiji!?Volim i imam primedbe.