ZabranjeniLegenda
Buduća legenda
- Poruka
- 33.281
Kad ćete vratiti Njegoševe kosti?
To nasa crnogorska stvar, ne vasa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad ćete vratiti Njegoševe kosti?
Kakve veze ima cinjenica da nema nikog u zemlji Srbiji ko je postao svjetski slavan?
Pa jesu li čuo za Novaka Đokovića?
On zivi u Monaku
Ne živi u Monaku; živi posvuda. Ima vilu i u Rumi.
Njegova primarno prebivaliste je u Monaku:
https://sportal.blic.rs/tenis/novak-djokovic-otkrio-zasto-zivi-u-monte-karlu/2022042203344049648
Kakve veze ima cinjenica da nema nikog u zemlji Srbiji ko je postao svjetski slavan?
To je info iz 2018. godine. Menja se to stalno.
A koji su kriterijumi? Ovo 'u' misliš isključivo na danas živuće osobe koje imaju stalno prebivalište i većinu godine provode na teritoriji Republike Srbije?
Svejedno on ne zivi u Srbiji vec duze vrijeme.
Da, neko ko zivi u Srbiji, napravio nesto u Srbiji i svjetski je slavan.
Zašto?
Pa dobro, ima čovek valjda slobodu da po svetu živi. U Srbiji kada dođe ostane u svojoj vili u Rumi.
Trenutno živi u Španiji.
To su ga računovođe savetovale, on je naravno preglup da zna gde je poreski raj
Pa, Noša je ozloglašen po tome što je pružio ruku prijateljstva A. VučićuMeni se cini da ipak da je malo proputovao svijetom i vidi kako je raspad sistema u Srbiji.....lijepo je biti Srbin kad si daleko od Srbije a ne u njoj...
Jer to bi znacilo da nesto valja u toj Srbiji
Dobro, imaš recimo Miodraga Stojkovića.
i ja sam iz banata, ali necu da prisvajam tudje kao sto kurvati radeЈа сам из Баната. Пупин је наш. Српски. А Загреб.. Загреб се звао Сербона... шта ћемо с тим?
Не дам ти да вређаш ни Хрвате. Они су ми браћа. Племићи са Хвара. Али они знају своју историју. И Српску. Не говоре којешта. И не провоцирају.i ja sam iz banata, ali necu da prisvajam tudje kao sto kurvati rade
Reče Crnogorac koji od prije par godina govori jezikom koji je izmislio Bošnjak na hrvatskom univerzitetu