Da li volite Srbe kao narod

Jel vi stvarno mislite da Srbin treba da ima ista prava svojatanja i bezobraznosti kad tek dodje iz bosne ili hrvatske i sa kosova i kad zivi u nekom predelu Srbije..
A da nije Srbin nego da je Nemac, kako bi onda razmisljali , da li je u redu da domacin ima drugaciji odnos u nekim stvarima, da mu Balkanac ne namece pecenje paprike svuda po naselju ili rostilj nasred dvorista kad imaju na izletistima mesta za rostilj, doduse ne za razanj....?

Dokle treba da ide ta bahata Srbizacija svakog terena...
Ja sam video neki bucan tipus, sve neki problemi i izlaze mu u susret ali nikako , sve neka buka...a nosi majcu tajland, kad sam bio na tajlandu, kad eto Srbin, resio da nauci Tajlandjane kako se treba raditi , kako je glupo sto imaju nocu zatvorene neke plaze, a mozes da lezis na plazi celu nocu , ali ne mozes u vodu....ili kad mu svajcarac ili nemac kazu da je proslo 23h i ne zele da se kupaju , nego ce sutra ujutro , on ih nazove prljavcima i smradovima...

A ovamo su manji od makova zrna kad treba da se bore za bolju buducnost u svojoj zemlji za svoju decu , i protiv kretena koji pljackaju njihove sume i njive...
A u inostranstvu Srbizacija, neka, sigurno neuspesna, to je vise nego ocigledno...

9 од 10 Србијанаца су Динарци. Још је Цвијић то јако љепо објаснио (а и многи други), као што је и он само био поријеклом Ерцеговац. Погледај слике српске војске 1912-1918, физичке црте лица у 9 од 10 случајева су чисти Динарци.

Netacno, Jovan Cvijic je rodjen u Srbiju i nema nikakvijeh dokaza odakle su mu preci. On sam nije ni dinarac. Samo je lupetao.

Srbi nijesu dinarci, oni su nalik Bugarima. Drugo je to da neki Hrvati se posrbili ka tvoji.

GciXyfBWAAA1WVW.png

Jel vi stvarno mislite da Srbin treba da ima ista prava svojatanja i bezobraznosti kad tek dodje iz bosne ili hrvatske i sa kosova i kad zivi u nekom predelu Srbije..
A da nije Srbin nego da je Nemac, kako bi onda razmisljali , da li je u redu da domacin ima drugaciji odnos u nekim stvarima, da mu Balkanac ne namece pecenje paprike svuda po naselju ili rostilj nasred dvorista kad imaju na izletistima mesta za rostilj, doduse ne za razanj....?

Dokle treba da ide ta bahata Srbizacija svakog terena...
Ja sam video neki bucan tipus, sve neki problemi i izlaze mu u susret ali nikako , sve neka buka...a nosi majcu tajland, kad sam bio na tajlandu, kad eto Srbin, resio da nauci Tajlandjane kako se treba raditi , kako je glupo sto imaju nocu zatvorene neke plaze, a mozes da lezis na plazi celu nocu , ali ne mozes u vodu....ili kad mu svajcarac ili nemac kazu da je proslo 23h i ne zele da se kupaju , nego ce sutra ujutro , on ih nazove prljavcima i smradovima...

A ovamo su manji od makova zrna kad treba da se bore za bolju buducnost u svojoj zemlji za svoju decu , i protiv kretena koji pljackaju njihove sume i njive...
A u inostranstvu Srbizacija, neka, sigurno neuspesna, to je vise nego ocigledno...
Ја разумијем све што си написао и већина тога и мени смета. Како онда кад ја нијесам Србијанац? Погрешан приступ свему је то објашњавати неким тобоже гео котама, као да то иде по хороскопу. Већина тих глупости и проблема су исти и слични ђе год Срби живили. Не мислим да је ишта боље овамо или тамо. Ја се у Америци осјећам као свој на своме и нико ми никад није оспорио право на то. Али то није разлика "аутохтони-неаутохтони" Американац него између човјека и крмета. Оно што си ти написао је крмеће понашање.. Проблем је кад то исто приписујете мени и мојима иако се тако никад нијесмо понашали?

Back