Da li volite Srbe kao narod

srbija-srbin.gif

Da, malopre citam u vestima, Srbima najvise nedostaje Jugoslavija.
Nedostaje nam u preko 80% slucajeva.

Kosovu, sta god to bilo, i Hrvatskoj nedostaje najmanje. Hrvatima u svega 20%.

Ili smo pijani, ili smo se osecali mocno, kao prvi medju jednakima, pa nam fali taj osecaj.

Ako je podatak tacan, eto srzi svih nasih problema.
Nije srž problema nego manifestacija gluposti.Srž problema je sama glupost.

Kao mali bio sam Srbin.
U školi sam postao Jugosloven i to sam bio dok je postojala Jugoslavija. To je bio period velikog ponosa i ljubavi prema SFRJ.

Sa nestankom Juge vratio sam se u Srbe. To je zemlja na kojoj stojim, stolica na kojoj sedim i krevet u kome ležim. Nema ideala, ne bih ko za Jugu išao na ratište, ali u svakom drugom smislu Srbija je moja zemlja i država, a Srbi narod kome pripadam.

Kad to budemo svi shvatili nastupiće komunizam.

Bizantski autori pišu i o prisustvu Hrvata u Duklju pa što onda? To što se spominju Srbi u Duklji, ne znači da su Dukljani bili Srbi. Kada Porfirogenet u DAI donosi informacije o narodima na Balkanu, ni rječju ne spominje da Dukljani imaju ikakve veze sa Srbima.
Pominje, imaš ilustracije o tome kako Srbi spaljuju Romeje u Duklji, i kakvi Hrvati ne budi duhovit, jednom koničaru se odbilo o glavu

Ja ne volim Srpski narod, a nesto se i ne osecam Srbinom, ali sam 100% domorodac nikad mi niko nije ni po jednoj krvnoj liniji van Srbije cak ni na privremenom radu....

Cak mi se neke zice koje imaju ti domoroci Srbi i svidjaju , a izumiru , a zato imamo Srpski narod, to su sve dodjosi malo hrvatska malo bosna malo kosovo , i sve to bilo mrzeno tamo gde je zivelo , izraslo u toj mrznji i vrlo su uneli svako svoje pogane elemente, plus da ne pricam da ih zabole tuki za Srbiju , jednom bezali svaki put ce, njima je Srbija samo firma za bogacenje...te je prema tome i ponasanje...

I onda treba biti bas glup sto je jaka ponuda, pa voleti ovo u sta se Sri pretvorise kad ih sintetizujes u jedno od tih totalno razlicitih entiteta....
Sve najlosije od svih su pokupili i dobili splacinu koja se danas zove Srbin....

To je doduse namera Slobe i bila, ali ebiga, i tad se pricalo ali niko nije imao da slusa, nego se podrazumevalo suprotno , em pruzi stanbeno utociste, sto je ok, em ekonomski ih forsiraj, sto nije u redu , napravise kuce sve izbeglice pre nego domorodac sto je mogao....to je inverzni redosled i to ne valja..em na kraju kulturno ne postoji Srbija domicilna, nego samo dodjoska, a to donosi sve ovo...

Niko nije iznenadjen takvim ponasanjem Srba, pa se Srbi cesto sklanjaju od Srba kad su u inostranstvu....daleko ti kuca...
Da li zbog lopovluka, da li zbog te preke naravi, mada ja ne vidim preku narav osim mozda kod kosovskih srba, ali to je i kod Raske oblasti isto , Sjenica isto , nesto malo manje Hercegovina i Bosna...
Ali ne toliko da bi se bezalo od njih...

Ali kome koriste ovakve teme kad se nista nece promeniti , niti ce se spreciti bilo sta kad se ponovo desi...
Sad da se ponovo radi dezintegracija identieta Srpskog drustva kao u vreme Slobe , opet niko dupetom ne bi mrdnuo , niti bi se to sprecavalo, 300 ljudi zvanih parlament bi ebavalo celu naciju kao sto to uvek i cine...

Ima izuzetaka, njih volim, ali to su izuzeci , vecina su bas lopovi , iako mi Srbi ne veruju , ali bas su lopovi....i glupi , ali lukavi..ne zanemarimo to lukavi , znaci pogledas sve mucke, ima milion firmi koje rade saradnju sa vlastima pa otkupljuju neke sitne parcelice od po 10m sirine a 40m duzine, sto je zakonski minimum, da bi tako dodatno zaradile kad rade nabavku za neke trgovinske centre, ili za neku javno uredjenje gradskog zemljista..

Jednostavno Srbi jure Cast, ali nemaju obraza...Cast im dirni i ode i glava, krv....postenje im je trulo , a obraz ne postoji..

Back